Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka Kristína Tormová išla "donaha": Takto vyzerám naozaj!

Kristína Tormová Zobraziť galériu (5)
Kristína Tormová (Zdroj: Instagram KT)

BRATISLAVA - Odhodila pozlátko a aha! Kristína Tormová (36) sa rozhodla pre naozaj odvážny krok. Fanúšikom ukázala, ako vyzerá v reálnom živote.

Kristína Tormová je známa predovšetkým ako herečka a moderátorka. Okrem toho s prehľadom stíha aj rolu matky a doma sa venuje svojim dvojičkám Matilde a Ele (5). No a skúsenosti má aj s úlohou modelky. A aj v tomto období absolvovala niekoľko predvianočných fotení. O herečku sa postaral tím profesionálov a je to vidieť. Na fotkách vyzerá dokonale upravená.

Kristína si však uvedomuje, koľko námahy stojí za dokonalým vzhľadom fotiek z časopisov a médií, a aký tlak podobné obrázky vytvárajú na bežné ženy. Asi aj preto sa rozhodla pre odvážny krok. Na svojej sociálnej sieti sa síce pochválila nablýskanými fotografiami od profesionálov, no vzápätí pridala aj foto vlastnej výroby. Vlasy v nedbalom rýchlom drdole, nenápadná blúzka, tvár úplne bez mejkapu, ale stále s úsmevom.

Herečka Kristína Tormová išla
Zobraziť galériu (5)
Herečka Kristína Tormová išla
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram KT)

„... a toto je naozaj..." priznala bez rozpakov herečka, ktorej teda nechýba odvaha ani zmysel pre humor. Ženám tak poslala jasný odkaz, že nie všetko, čo vidia v časopisoch a televízii, je skutočné a aj známe tváre sú v súkromí obyčajní ľudia z mäsa a kostí.

Viac o téme: Kristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu