Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kristína Tormová ukázala svoje svadobné šaty: Neuveríte, čo s nimi urobila!

Kristína Tormová Zobraziť galériu (7)
Kristína Tormová (Zdroj: Instagram K.T.)

BRATISLAVA - Kristína Tormová (36) sa pravidelne objavovala na televíznych obrazovkách televízie JOJ v seriáli Som mama, ktorý je inšpirovaný práve jej knihou. V realite sa teší na príchod tretieho potomka, ktorého čaká so svojím manželom Petrom. Za neho sa vydala ešte v máji minulého roka a teraz opäť vytiahla svoje svadobné šaty a...

Jojkársky seriál Som mama sa stal veľmi obľúbeným, a to najmä medzi ženami, ktoré si sadali pred televízne obrazovky pravidelne v stredu. To sa však už skončilo. Včera odvysielala JOJ-ka záverečnú, finálovú časť seriálu. Práve v nej sa mala odohrať svadba Tiny a Roba. Pri tejto príležitosti Kristína Tormová uľahčila kostymérom prácu a svadobné šaty si zabezpečila sama.

Podľa jej vlastných slov „zrecyklovala" šaty zo svadby s manželom Petrom, ktorú v tajnosti absolvovala v máji 2018. „Minulý rok som mala niekoľko svadieb. Nie všetky vyšli... Toto je napríklad svadba Rojkovej a Hříbka z posledného dielu Som mama," napísala Kristína k záberu na Instagrame. „Bolo pekné zrecyklovať svoje naozajstné svadobné šaty a dôležité je, že vyšla tá skutočná. Tak dovidenia, Som mama seriál, ďakujem za všetko," rozlúčila sa s úspešným projektom, ktorého bola súčasťou.

Kristína Tormová zrecyklovala svoje ozajstné svadobné šaty na svadbe v seriáli Som mama.
Zobraziť galériu (7)
Kristína Tormová zrecyklovala svoje ozajstné svadobné šaty na svadbe v seriáli Som mama.  (Zdroj: Instagram K.T:.)

Viac o téme: Som mamaKristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu