Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Škandál na východe: Žiak základnej školy zamkol spolužiačky v triede, sexuálne ich obťažoval

Ilustračná foto.
Ilustračná foto. (Zdroj: http://www.thinkstockphotos.com/)

KRAJNÁ POĽANA - Jednému zo žiakov základnej školy v Krajnej Poľane sa zachcelo niečo iné, než učiť sa. Vyhnal ostatných z triedy a zamkol dvere. V miestnosti s ním zostali len dve dievčatá vo veku 14 a 15 rokov. Jednu z nich mal sexuálne obťažovať, jeho správanie sa mu však vypomstilo. Prípadom sa zaoberá polícia.

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Svidníku už vedie trestné stíhanie vo veci  zločinu vydierania. Prípad sa odohral koncom septembra.

Čech chcel vystrieľať bratislavskú školu: Slovákovi poslal fotky zbraní, okamžitý zásah polície

"V dopoludňajších hodinách počas prestávky v jednej z tried, zatiaľ neznámy páchateľ vyhnal žiakov z triedy...okrem dvoch žiačok," uviedla policajná hovorkyňa. Triedu podľa jej slov potom zamkol, prišiel k jednej zo žiačok a snažil sa ju bozkávať a obťažovať. Prestal keď zazvonilo na ďalšiu vyučovaciu hodinu.

Dievča však incident nahlásilo. Podľa našich informácií si na takéto konanie trúfol jeden zo žiakov. Od udalosti do školy nechodí, keďže maróduje. Už v minulosti s ním mali byť problémy. V škole si rád zanadával a do učenia sa vraj nehrnul.

FOTO Obyvatelia Petržalky hromžia: Namiesto škôlky tam má vyrásť... len to nie!

Z jeho činu si však nemajú robiť ťažkú hlavu dokonca ani jeho rodičia. V súčasnosti je prípad v rukách polície, okolnosti podľa policajnej hovorkyne intenzívne vyšetrujú.

Viac o téme: VydieranieZákladná školaŽiak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu