Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Žaneta zverila svojho syna (2) kamarátovi: Osudná chyba, k chlapcovi sa zachoval zversky

Kacper uväznený v práčke1 Zobraziť galériu (2)
Kacper uväznený v práčke1 (Zdroj: YouTube)

RADOM - Desivé video pochádzajúce z Poľska je už predmetom vyšetrovania tamojšej polície. Zachytáva bezcitné správanie mladíka, ktorému kamarátka zverila svojho dvojročného synčeka. Po prezretí záberov zostáva dúfať, že sudca neprejaví pri posudzovaní tohto prípadu žiadnu ľútosť.

Zábery na dvojročného uplakaného Kacpera zatvoreného v automatickej práčke nenechávajú chladným nikoho. Chlapča vydesene kričí, búcha drobnými ručičkami na dvere a chce sa dostať von. Autor videa sa však očividne baví, pretože na videu počuť jeho smiech.

VIDEO Žaneta zverila svojho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Primitívny čin sa zrodil v hlave dospelého, osemnásťročného Adama B. Svojho syna mu do opatery zverila dvadsaťdvaročná Žaneta D. keď potrebovala zaviezť do práce svojho priateľa a otca dieťaťa. Video zavesil na sociálnu sieť kamarát oboch, devätnásťročný Mateusz S., ktorému zrejme srdcervúce zábery pripadali zábavné. 

Matka s hrôzou sledovala, čo robí opatrovateľka s jej bábätkom: Po tomto VIDEU sa rozplakala

Krátko nato už prípad začala riešiť polícia. Vyšetrovatelia sa postupne dopracovali aj k ďalšiemu šokujúcemu faktu. V telefóne jeho matky totiž našli video, na ktorom otec núti Kacpera, aby fajčil a jeho mama sa ho vôbec nesnaží zastaviť. Mimochodom, aj video s dieťaťom v práčke bolo nakrútené práve telefónom, ktorý patrí Žanete. Tá však tvrdí, že keď viezla svojho partnera do práce, telefón si zabudla doma. Polícia vypočúvala aj Mateusza, ale ten bol prepustený. Adam, ktorý chlapčeka uväznil v práčke a otec, ktorý ho nútil fajčiť, sú, naopak, stále zadržaní. Okresný prokurátor uviedol, že ak ich súd uzná za vinných zo zneužívania detí, môžu si obaja odsedieť desať rokov. 

Viac o téme: Poľsko Týranie dieťaťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu