Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovná prestrelka Vondráčkovej a Plekanca pokračuje: Nenechám sa osočovať klamstvami... Speváčka vracia úder!

Lucie Vondráčková sa bráni voči osočovaniu zo strany manžela. Zobraziť galériu (6)
Lucie Vondráčková sa bráni voči osočovaniu zo strany manžela. (Zdroj: falcon)

PRAHA – Tesne po tom, ako sa Tomáš Plekanec (35) konečne vyjadril k udalostiam rozchodu s Luciou Vondráčkovou (38), vracia jeho manželka úder. Jej reakcia na seba nenechala dlho čakať a plavovláska sa zubami-nechtami bráni proti osočovaniu!

Po dvoch týždňoch špekulácií o tom, ako k ich rozchodu skutočne došlo, sa okrem speváčky vyjadril aj hráč Montrealu. Na svojej facebookovej stránke označil Luciu za klamárku, ktorá vraj mala riešiť rozvod už dávno. Rovnako tvrdil, že na oznámení rozchodu sa dohodli, a teda nemala byť prečo šokovaná.

Rodáčka z Prahy nenechala na svoju reakciu dlho čakať. Najskôr sa vyjadrila k slovám svojho ešte stále manžela pre portál blesk.cz: „Žili sme v jednej domácnosti ako manželia až do tohtoročného odchodu na dovolenku do Česka. Prekvapila ma tá nutnosť zdieľať všetko na FB a nesúhlasila som s tým. Rozvodové papiere som podpísala až deň po tomto oznámení. Prajem Lucii a Tomášovi veľa šťastia. Každé manželstvo má svoje prepady. Nehovorím, že sme boli celú dobu šťastní, ale žili sme spolu. Tento rok zostávame v Kanade. Budeme bývať neďaleko nášho bývalého domu, v ktorom ostáva Tomáš.“

Vyjadrenie Tomáša Plekanca k rozchodu.
Zobraziť galériu (6)
Vyjadrenie Tomáša Plekanca k rozchodu.  (Zdroj: Facebook T.P.)

Následne napísala vyjadrenie k slovám hokejistu aj na sociálnej sieti Facebook. Sympatická Češka sa bráni voči tomu, že by bola klamárka a dúfa, že pravda nakoniec vyjde na povrch. „Bola som obvinená osobou, ktorá je mi najdrahšia, z klamania. Následne čítam o svojom živote všetko možné. Osočovanie z nepravdy neviem nechať len tak. Za všetkým, čo som povedala, stopercentne stojím,“ vysvetľuje na svojom profile Lucie, ktorá má pocit, akoby posledné dva roky žila v domácnosti s Tomášovym dvojníkom a nie s ním.

Na adresu jeho vyjadrenia, že už dlhšie neboli „normálni“ manželia, dodáva: „Do júna tohto roku sme žili ako rodina so všetkým, čo k tomu patrí. Plnú moc o svojom právnom zastúpení som podpísala v prítomnosti notára až po tom, čo vyšiel manželov status na facebooku. Až po tom, čo mi manžel oznámil, že si sám najal rozvodového právnika. A to môžem, samozrejme, doložiť.“

Lucie Vondráčková sa vyjadrila k reakcii jej manžela.
Zobraziť galériu (6)
Lucie Vondráčková sa vyjadrila k reakcii jej manžela.  (Zdroj: Facebook L.V.)

Napriek tomu, že vzájomne jeden o druhom tvrdia, že nehovoria pravdu, na jednom sa zhodnú. Chcú od negatívneho dopadu ich rozchodu chrániť svojich synov Matyáša a Adama. Neprajú si nič zlé a Vondráčková dokonca praje Plekancovi a jeho novej láska všetko dobré, a to nielen v živote, ale aj v športovej kariére.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu