Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vystresovaná Vondráčková chradne pred očami: Rozvod s Plekancom z nej urobil zničenú starenu!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec Zobraziť galériu (4)
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Vojna medzi Luciou Vondráčkovou (38) a Tomášom Plekancom (35) nemá konca-kraja. Ešte stále manželia sa prostredníctvom médií a sociálnych sietí neustále osočujú a jeden druhého obviňujú z podrazov a nechutných lží. No a rodinná dráma sa poriadne odrazila aj na výzore českej speváčky. Aha, ako teraz vyzerá!

Rozvod, hádky, urážky, ťahanice o peniaze a majetky. To je len minimum z toho, s čím sa Vondráčková po rozchode s Plekancom musí vyrovnávať. Na pohode speváčke určite nepridáva ani fakt, že len krátko po tom, čo dvojica oficiálne potvrdila krach vzťahu, sa po hokejistovom boku objavuje nová priateľka Lucie Šafářová. A hoci tenistka vraj nie je príčinou rozpadu manželstva, ako sa pôvodne pošuškávalo, Tomáš potvrdil, že sa so športovkyňou aktuálne naozaj stretáva.

Zdá sa teda, že 7-ročné manželstvo, z ktorého vzišli synčekovia Adam a Matyáš, sa už v žiadnom prípade zachrániť nepodarí. Za všetko hovorí aj aktuálny vzhľad blondínky, ktorá v posledných dňoch vyzerá horšie ako kedykoľvek predtým. Vždy usmiata a svieža Vondráčková sa zmenila na nepoznanie.

Lucie Vondráčkovú rozvod poznačil. Na pohľad akoby zostarla o niekoľko rokov.
Zobraziť galériu (4)
Lucie Vondráčkovú rozvod poznačil. Na pohľad akoby zostarla o niekoľko rokov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Speváčka svoje trápenie nedokáže skryť.
Zobraziť galériu (4)
Speváčka svoje trápenie nedokáže skryť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Pred pár dňami, keď sa naposledy objavila na verejnosti, sa ľudia okolo zrejme nestíhali čudovať. Lucie je už na prvý pohľad strhaná, unavená, nešťastná a pôsobí, akoby zostarla o niekoľko rokov. Na druhej strane, pri tom všetkom, s čím sa momentálne musí v súkromí pasovať, na tom nie je nič prekvapivé...

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš PlekanecLucie Šafářová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu