Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Manželia doma nezaťahovali žalúzie: Susedia videli, čo nemali, štipľavý ODKAZ

Bude z toho vojna odkazov? Zobraziť galériu (2)
Bude z toho vojna odkazov? (Zdroj: Facebook)

NEWCASTLE UPON TYNE - Manželia z anglického Newcastlu ostali nepríjemne zaskočení po tom, ako si pod dverami našli list od svojich susedov. Tí im totiž oznámili, že sú z nich znechutení a požiadali ich, aby si začali zaťahovať žalúzie. Čo také sa teda dialo za oknami dvojice?

Tridsaťtriročná Karin Stoneová a jej o rok starší manžel Jay riešili nedávno jednu bizarnú záležitosť. Susedia im poslali list, v ktorých ich žiadali, aby neboli takými exhibicionistami. "Prosím, začnite si zaťahovať žalúzie, keď sa vyzliekate alebo obliekate. Je nám už zle z toho, ako sa neustále musíme pozerať na veľký zadok, veľké cecky a malého vtáka. Ak neprestanete, udáme vás za pohoršovanie verejnosti," stálo čierne na bielom. 

Je pravdou, že manželia nie sú práve hanbliví a keď sa prezliekajú, je im úplne jedno, či ich niekto vidí alebo nie. No odkaz susedov, ktorí sa ani neobťažovali podpísať, ich úplne dorazil. "Bola som doslova v šoku. Keby prišli a zaklopali na naše dvere, tak poviem, prepáčte. Ale takto sa nemám za čo ospravedlňovať," povedala Karin, ktorá pracuje ako sekretárka. 

Manželia doma nezaťahovali žalúzie:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Spolu s manželom sa preto rozhodli pre pomstu a napísali svoj vlastný list, ktorý vystavili za oknom svojho domu. Stojí na ňom: "Prestaň sa nám pozerať do okien, ty zvedavec." Podľa Stoneovcov by autorom nahnevaného odkazu mohol byť, súdiac podľa písma, nejaký starší človek. Či ich odveta zabrala, nevedia, no pripustili, že to môže odštartovať "vojnu odkazov". 

Viac o téme: ExhibicionizmusPohoršovanie verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu