Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Chorému mladíkovi uštedrila priateľka po operácii ďalšiu ranu: Záver tohto príbehu vás šokuje

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

EASTLEIGH - Luke Benham sa zo dňa na deň ocitol v hlavnej úlohe zlého filmu. Po tom, čo mu lekári diagnostikovali ulceróznu kolitídu, jeho priateľka mu dala neľútostné kopačky. Stalo sa tak tesne pred odletom na ich letnú dovolenku, kde chcel svoju Rose požiadať o ruku. Situácia sa však zvrtla a chorý Luke prišiel aj o svojho najlepšieho kamaráta.

Luke Benham (28) z Eastleigh v Hampshire si prešiel krutým rozchodom. S Rose tvorili pár dva roky a nechýbalo veľa, aby sa stala jeho ženou. Luke ju plánoval požiadať o ruku na letnej dovolenke. Situácia sa však skomplikovala a skončil v nemocnici, kde mu bolo diagnostikované črevné ochorenie ulcerózna kolitída – ochorenie podobné Crohnovej chorobe. Aby Lukovi zachránili život, lekári z časti jeho tenkého čreva vytvorili vak, ktorý funguje ako rezervoár na vyprázdňovanie.

Žena sa po dvoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Jeho priateľke sa to natoľko vzpriečilo, že mu dala kopačky hneď po operácii. „Otočila sa ku mne a povedala, že už so mnou nemôže fungovať. Ako dôvod uviedla, že sa nedokáže vyrovnať s mojím zdravotným stavom. Povedala mi tiež, že nechce skončiť ako moja opatrovateľka či zdravotná sestrička,“ povedal zlomený Luke pre britský denník s tým, že prvé pochybnosti o životnosti ich vzťahu sa objavili hneď po diagnóze. „Snažil som sa jej vysvetliť, že budem predsa taký istý - samostatný. Iba som sa jej spýtal, či bude ochotná na mňa počkať, než si sám na seba zvyknem. Na to mi len povedala, že o tom popremýšľa,“ dodal.

Luke tiež priznal, že keď ležal na nemocničnom lôžku, Rose mu zlomila srdce dvakrát. Okrem toho, že ho opustila, začala sa stretávať aj s jeho najlepším kamarátom. Povedal, že to boli preňho veľmi ťažké časy, kedy stratil aj na svojom sebavedomí. Nakoniec však uznal, že teraz je rád, že zistil, aká bola jeho priateľka v skutočnosti. „Síce to bolo hrozné, ale ak nedokáže prijať to, za čo nemôžem, nie je pre mňa tou pravou,“ uzavrel muž.    

Viac o téme: RozchodLáskaChorobaVzťah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu