Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

PRVÉ slová Juraja Loja po finále: PREKVAPIVÉ vyjadrenie a silné slová pre tanečníčku

Juraj Loj a Natália Horváthová sa umiestnili na 2. mieste.
Juraj Loj a Natália Horváthová sa umiestnili na 2. mieste. (Zdroj: Voyo)

BRATISLAVA - Finále Let´s Dance rozhodlo o víťazovi. Kráľom a kráľovnou tanečného parketu sa stali Jakub Jablonský s Eliškou Lenčešovou v tesnom súboji s Jurajom Lojom a Natáliou Horváthovou.

Málokto asi tušil, že Juraj Loj je taký skvelý tanečník, ako to z kola na kolo predvádzal v šou Let´s Dance. Nielen originálne choreografie a vynikajúci herecký prejav, ale aj prepracované tanečné kroky a ladné pohyby ho spolu s partnerkou vyniesli až do finále. Ak však človek ide do súťaže, je prirodzené, že chce vyhrať. Nebolo teda druhé miesto tak trochu sklamaním? „Ja som nechcel vyhrať. Nešiel som do súťaže s tým, že idem vyhrať… pretože človek sa vtedy upne na záver, finále a ujde mu tá cesta“, prekvapuje Juraj. Vychváliť si ho nevie ani tanečná partnerka Natália, ktorá ocenila jeho dar prirodzeného pohybu a kreativity: „Je jeden z najlepších hercov na Slovensku“, ocenila Jurajove schopnosti.


Herec je talentovaný v mnohých veciach. Herecké gény zdedil zrejme po babičke, ktorá hrala v ochotníckom divadle a pochváliť sa môže aj zvučným menom legendárneho herca, ktorý patrí k vzdialenej rodine. „Myslím, že to mám ako dar od Boha“, skromne konštatuje Juraj, ktorý priznal, že si doma tancuje aj s deťmi. Tie si vždy pozreli zo záznamu aj jeho tanečné výkony v Let´s Dance a boli nadšené. Radosťou to však neskončilo: „Vždy chceli vyskúšať ten tanec so mnou a keď sme mali nejaké zdvíhačky, musel som dvíhať tri deti permanentne…“, usmieva sa Juraj. Bude mu chýbať tanec a dohodli si už nejaké tréningy aj po šou? Vypočujte si vo videu možno aj trochu inú odpoveď, ako by ste čakali...

PRVÉ slová Juraja Loja po finále: PREKVAPIVÉ vyjadrenie a silné slová pre tanečníčku (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Let´s DanceFináleJuraj Loj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu