Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Braňo Deák z Oteckov, keď mal 22 rokov: Vyzeral ako argentínsky herec... A neuveríte, ako spieva!

Braňo Deák Zobraziť galériu (15)
Braňo Deák (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ale no toto! Braňa Deáka (35) bez pochýb môžeme označiť za jedného z najväčších slovenských sexsymbolov. Aktuálne tmavovlasý fešák hviezdi v markizáckom seriáli Oteckovia. Cez víkend však RTVS odvysielala film s názvom Zlatý hlas, v ktorom sa herec objavil vo veku 22 rokov. Pozrite, vyzeral ako argentínsky herec. A neuveríte, ako dobre spieva!

RTVS cez víkend odvysielala 14 rokov starý slovenský film s názvom Zlatý hlas. Príbeh hovorí o rómskom mládencovi Žigovi, ktorý od smrtky dostal do daru spevácky talent a krásny hlas. Hlavnú postavu si zahral Braňo Deák, ktorý aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Oteckovia. V čase, keď rozprávka vznikala, však mal len 22 rokov. 

Braňo Deák z Oteckov,
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: RTVS)

A neuveríte, ako herec vtedy vyzeral! Husté čierne vlasy, snedá tvár... Na prvý pohľad by človek ani netipol, že ide o slovenského herca. Mnohí by skôr hádali, že ide o zábery z nejakej argentínskej telenovely. Známy slovenský fešák navyše v rozprávke ukázal aj svoju figúru, ktorú mal už v tom čase doslova bezchybnú. 

Braňo Deák z Oteckov,
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: RTVS)

No a v neposlednom rade predviedol aj obrovský spevácky talent. Diváci seriálu Oteckovia Deáka už mali možnosť počuť spievať. Zdá sa však, že pri nakrúcaní markizáckych záberov sa príliš nesnažil. Vtedy totiž jeho spev nestál za veľa. V rozprávke Zlatý hlas však predviedol, že predsa len spievať vie. Veď presvedčte sa sami!

VIDEO: Pozrite, ako spieva Braňo Deák

Spev Braňo Deák Zlatý hlas

Viac o téme: Braňo DeákOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu