Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Braňo Deák (36) s manželkou vyberajú meno pre bábätko: TIETO dostali stopku!

Herec Braňo Deák Zobraziť galériu (4)
Herec Braňo Deák (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec Braňo Deák s manželkou Ladislavou sa pomaličky pripravujú na príchod ich prvého potomka. Budúci rodičia už poznajú pohlavie bábätka, a tak spoločne začali rozmýšľať, aké meno vybrať. Situáciu komplikuje hercovo priezvisko.

Herec radostnú novinu potvrdil začiatkom roka a podľa všetkého by mal bocian priletieť v júli. S manželkou už pohlavie dieťatka poznajú, no prezradiť ho nechcú. U Deákovcov však začali naplno diskutovať, aké meno bude najvhodnejšie.

"Máme strašne veľa mien," prezradil pre portál markiza.sk herec a priznal, že problematické je práve meno pre chlapca. "K priezvisku Deák sa veľmi veľa mien nehodí." Zvažovali meno Jakub, no keďže jedného Jakuba už v rodine majú, túto možnosť nakoniec zamietli. Z dievčenských mien sa im páči Hanka, no majú pocit, že meno je momentálne natoľko rozšírené, že sa nakoniec poobzerajú ešte po ďalšej alternatíve.

Herec má však jasno aspoň v jednom. Exotické mená sa mu nepáčia. "Nepáči sa mi kombinácia amerického mena s nejakým takým slovenským alebo maďarským priezviskom, je fakt smiešna,” tvrdí herec.

Viac o téme: Braňo Deák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu