Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Je dochrámaná! Hviezda markizáckych Oteckov sa nepríjemne zranila

Jana Kovalčíková sa pred pár dňami nepríjemne zranila. Zobraziť galériu (5)
Jana Kovalčíková sa pred pár dňami nepríjemne zranila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Herečka Jana Kovalčíková (27), ktorá je divákom televízie Markíza známa predovšetkým ako právnička Emma z obľúbeného seriálu Oteckovia, sa v uplynulých dňoch nepríjemne zranila. Na sociálnej sieti Instagram sa podelila o zábery, na ktorých má ruku v ortéze. Prezradila nám, čo sa jej stalo!

Jana Kovalčíková hviezdi na obrazovkách televízie Markíza v seriáli Oteckovia. Stvárňuje tam právničku Emmu, do ktorej sa zahľadel lámač ženských sŕdc Braňo Deák. Aktuálne však tvorcovia budú musieť rozmýšľať, ako do deja zakomponovať jeden podstatný detail - herečka si totiž pred pár dňami spôsobila nepríjemné zranenie. 

Informovala o tom na sociálnej sieti Instagram, kde zavesila krátke video s ortézou na ruke a pridala veľavravný popis - s pokazenou rukou menej zješ. „K môjmu zraneniu došlo absolútne nudným a dalo by sa povedať až zbytočným spôsobom. Udrela som sa o rám kovovej postele, keď som k nej vyštartovala plnou parou vpred,“ priznala pre Topky.sk Kovalčíková. 

Zaujímalo nás tiež, či jej zranenie nejakým spôsobom ovplyvní natáčanie Oteckov. „Myslím si, že až na pár úprav v konaní alebo akcií si divák nič nevšimne,“ prezradila herečka. Prajeme jej teda skoré uzdravenie!

Jana Kovalčíková zverejnila na Instagrame video, na ktorom ukázala svoju zranenú ruku v ortéze.
Zobraziť galériu (5)
Jana Kovalčíková zverejnila na Instagrame video, na ktorom ukázala svoju zranenú ruku v ortéze.  (Zdroj: Instagram J.K.)

Viac o téme: OteckoviaJana Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu