Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO krvavej drámy v cirkuse: Koňa napadli tiger a lev, z krutých rán biču mrazí

Strašný pohľad na krvavú drámu Zobraziť galériu (2)
Strašný pohľad na krvavú drámu (Zdroj: YouTube/Fun maza)

CANGZHOU - Generálka v čínskom cirkuse sa obrátila na strhujúcu drámu. Počas skúšky agresívny tiger spoločne s útočiacou levicou napadli koňa. Pracovníci ich museli skrotiť bičom a policou. Cirkus čelí ostrej kritike, ľudia obviňujú cirkus z týrania zvierat.

Desivé video z generálnej skúšky pred živým cirkusovým vystúpením sa stalo internetovou kauzou. V okrúhlej ohrade bol biely kôň, tiger a levica. Pôvodný plán cirkusu bol, že šelmy sa mali voziť na rovnej plošine, ktorú mal kôň upevnenú na chrbte. Avšak celá exhibícia sa obrátila na boj o holý život.

Kôň bol počas nácviku napadnutý levicou a tigrom
Zobraziť galériu (2)
Kôň bol počas nácviku napadnutý levicou a tigrom  (Zdroj: YouTube/Fun maza)

Tiger začal hrýzť koňa do zadnej časti tela, poranil mu aj krk. Levica koňa niekoľkokrát uhryzla do nôh. Splašený kôň začal dupať a rozháňal sa po celej ohrade. Dvaja pracovníci cirkusu nakoniec od seba zvieratá oddelili. Za pomoci biču a palice sa im podarilo šelmy zahnať.

Video nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou

Miestne média informovali, že napadnutý kôň neutrpel vážne zranenia. Zamestnanec cirkusu povedal, že údajne išlo o prírodné zákony, ktoré platia v zvieracej ríši a počas útoku tigra a levice zamestnancom nehrozilo nebezpečenstvo„Tigre a levy sú dravé zvieratá. Šelmy sú odlišné od koní. Ich potravou sú kravy a kone sú im príbuzné. Je to teda normálne,“ povedal Xi, pracovník cirkusu. Na hrozivý incident má však verejnosť iný názor. Na čínskej sociálnej sieti ostro skritizovali hrubé zaobchádzanie cirkusu so zvieratami. 

Viac o téme: ČínaTigerKôňCirkusLevica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu