Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Okamihy hrôzy v cirkuse: VIDEO Lev sa vrhol na dievčatko (4), trhal ho pred očami divákov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

MOSKVA/LONDÝN - Strašidelné zábery zachytávajú levicu v ruskom cirkuse, ktorá utiekla svojmu cvičiteľovi. Šelma zdrapila štvorročné dievčatko, vtiahla ho do arény a začala trhať jeho tvár. Dieťa bolo v šoku. K incidentu došlo v obci Uspenskoje v regióne Krasnodar.

VIDEO hororu v cirkuse: Lev sa zahryzol krotiteľovi do krku, diváci v panike utekali

Obrovská šelma sa dostala z bezpečnostnej siete obklopujúcej pódium počas vystúpenia. Zviera následne vtiahlo na pódium malé dievčatko a začalo ho trhať. Xenia útok prežila, no lekári tvrdia, že „má traumu na celý život“. Utrpela vážne zranenia tváre a hrudníka.

„Na tvári má uhryznutia, ktoré prechádzajú od ucha po bradu,“ povedala Valentina Pavlovová, členka lekárskeho tímu, ktorá dievčatko ošetrovala v centrálnej nemocnici v Krasnodare. „Podľa svedkov jej matka dovolila, aby sa postavila tesne k ochrannej sieti,“ dodáva.

Okamihy hrôzy v cirkuse:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Podľa miestnych správ dieťa počas levieho vystúpenia mávalo vlajkou v publiku. Na záberoch je vidno, ako zviera utečie od svojho cvičiteľa a aj napriek tomu, že je na vodidle, sa vrhne na dievčatko. Levica zjavne reagovala na blízkosť dievčatka.

Xenia sa v súčasnosti nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti. Je mimo ohrozenia života. Edgard Zapašný, riaditeľ cirkusu Big Moskow, uviedol, že za udalosť je zodpovedný rovnako cirkus, ako aj matka dieťaťa.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

„Som pevne presvedčený, že vina spočíva na pleciach majiteľa a riaditeľa daného cirkusu, trénerovi levice a na dospelej osobe, ktorá prišla s dieťaťom a nechala ho stáť v prednom rade,“ citoval Zapašného portál MailOnline.

Levy a podobné šelmy sa používajú na cirkusové vystúpenia v Rusku veľmi často. Posledný incident len zvýšil volanie po tom, aby boli takéto akcie v budúcnosti zakázané.

Viac o téme: LevCirkus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu