Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

FOTO Cirkev sa červená od hanby: Omylom dala veriacim návod na orál

Dvojzmyselný nápis na kostole Zobraziť galériu (2)
Dvojzmyselný nápis na kostole (Zdroj: Instagram)

EDGEWATER - Na budove baptistickej cirkvi na Floride sa vyníma nápis s mätúcim významom. Jeho autor v ňom nechtiac opisuje praktiky orálneho sexu a zároveň ubezpečuje, že všetko bude odpustené. V tomto prípade pútač naozaj splnil svoj význam, vzbudil pozornosť verejnosti a jeho fotka koluje po sociálnej sieti.

Autori motivačných tabúľ a oznamov by mali dôsledne zvažovať, akými sloganmi upútajú pozornosť a aké rady a odporúčania v nich odovzdajú verejnosti. V opačnom prípade sa môžu stať terčom posmeškov ako Baptistický kostol Bella Vista v meste Edgewater. Fotografia tabule miestnej cirkvi zaplavila sociálne siete a jej dvojzmyselnosť vyvoláva rozpaky a úsmev na tvárach užívateľov.

FOTO Cirkev sa červená
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Kým cirkevné nápisy zvyčajne varujú pred hriešnymi činmi a zároveň ponúkajú návod na život plný pokánia, ten z Edgewater má výrazný sexuálny podtón. Čitateľ nadobudne pocit, že božie cesty sú nielen nevyspytateľné, ale môžu byť aj sexi. Odpustenie je prehĺtať, keď chceš všetko vypľuť,” stojí na jednom z nápisov požitie Božieho tela.

FOTO Cirkev sa červená
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Prehltnutie hostie však v tomto prípade pripomína všeličo iné, len nie sväté prijímanie. Jeden z čitateľov, ktorý tabuľu s nápisom pred kostolom odfotil a zavesil ju na sociálnu sieť, vtipne poznamenal, že autor je zrejme poriadne nahnevaný na svoju manželku. Ospravedlňujeme sa všetkým, koho sa to dotklo,” uviedol predstaviteľ miestnej cirkvi. 

Viac o téme: FloridaTrapasOrálBaptistická cirkev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu