Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ostrý konflikt medzi Táslerom a Ďurovčíkom: Krik, hádka a... Takto to dopadlo!

Ivan Tásler a Ján Ďurovčík Zobraziť galériu (4)
Ivan Tásler a Ján Ďurovčík (Zdroj: Ján Zemiar/SITA)

BRATISLAVA - Ivan Tásler (38) a Ján Ďurovčík (46) sú muži, ktorí vo svojom odbore patria medzi to najlepšie, čo na Slovensku máme. Obaja páni však majú aj ďalšiu spoločnú črtu - nedávajú si servítku pred ústa a na rovinu povedia to, čo si myslia. A ako to vyzerá, keď sa takíto dvaja „titani” pohádajú? Je to poriadny masaker!

Ďurovčík a Tásler majú na konte už niekoľko mimoriadne úspešných spoluprác. A keďže sú obaja mimoriadne silné osobnosti, zrejme nikoho neprekvapí, že páni sa už v minulosti dokázali počas práce dostať do nepríjemnej potýčky. Na jednu z nich si zaspomínali aj v jojkárskej šou Všetko čo mám rád.

„Bol taký moment, že sme mali niekde hrať spolu a odišiel z tej sály, lebo sme sa pohádali. Bolo to asi päť alebo desať minút pred koncertom. Boli tam rôzne dôvody...“ začal rozprávať muzikant o konflikte, ktorý medzi ním a Janom vznikol. A hoci ani jeden z nich nechcel prezradiť dôvod hádky, netajili sa tým, že jej priebeh bol poriadne drsný.

Ján Ďurovčík a Ivan Tásler sa v minulosti poriadne pohádali.
Zobraziť galériu (4)
Ján Ďurovčík a Ivan Tásler sa v minulosti poriadne pohádali.  (Zdroj: TV JOJ)

Obaja muži boli takí vyburcovaní, že im neprekážalo ani niekoľko svedkov. „Toto je vážna story. Predstavte si, že natrieskaná hala, ľudia už dvadsať minút skandujú a my dvaja v šatni a jeden na druhého. Krik, všetko... Kapely vedľa, tanečníci vedľa a všetci čakali, čo bude. V zákulisí počuješ divákov skandovať a my hádka jak sviňa,“ doplnil Ivanovo rozprávanie režisér.

A hoci evidentne nešlo o práve jemnú výmenu názorov, páni sa nakoniec zachovali ako praví profesionáli a celú situáciu si vysvetlili. „Vyriešili sme to,“ priznal na záver Ďurovčík.  

Viac o téme: Ivan TáslerJán Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu