Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nemiestny žart medzi hercami: Landl takmer otrávil svojho kolegu!

Matej Lanld Zobraziť galériu (4)
Matej Lanld

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie kamarát. Herec Matej Landl, ktorý aktuálne hviezdi v komediálnom seriáli Horná Dolná, má k humoru evidentne blízko aj vo svojom súkromnom živote. Pred kamerami v jojkárskej šou Všetko čo mám rád sa totiž v najbližšej časti pochváli vtipnou historkou, ktorá však mohla mať poriadne trpký koniec.

Landlov žartík si odniesol jeho herecký kolega Marián Geišberg, ktorý vlastní chalupu rovno pri tej Matejovej. „Raz som šiel do obchodu a kúpil som si tam tresku. Dal som si ju a zrazu som tam pozrel na ten špárung (zmes na vypĺňanie škár) a zistil som, že to vyzerá rovnako,“ začal svoje rozprávanie obľúbený umelec.

Hneď z úvodu bolo jasné, že podobnosť tresky so zmesou na škáry nenechal len tak a rozhodol sa niečo vyšpekulovať. „Tak som urobil to, že som si odkrojil chlieb, dal som si naň tresku a na druhý som dal ten špárung. Vápno s pilinami, podotýkam. A šiel som sa poprechádzať po osade. Prišiel som až ku Geišbergovej chalupe a slastne som si do neho zahryzol. Maroš len tak pozrel na mňa, vybehli mu slinky a chcel sa ponúknuť. Tak som ho ponúkol,“ bavil sa Landl, ktorý si zrejme neuvedomil, že Mariánovi mohol privodiť poriadne zdravotné ťažkosti.

Matej Landl sa v šou Všetko, čo mám rád priznal k poriadnej nepleche.
Zobraziť galériu (4)
Matej Landl sa v šou Všetko, čo mám rád priznal k poriadnej nepleche.  (Zdroj: TV JOJ)

Geišberg síce prišiel na to, že o populárnu pochúťku v majonéze nejde ani náhodou, no sústo nejedlého materiálu napriek tomu skončilo v jeho ústach. „S chuťou sa do toho zahryzol, ale nezjedol to. Neviem, prečo...“ smial sa Matej, ktorý má šťastie, že jeho kamaráti majú zmysel pre humor. Takýto vtip by mu totiž u niekoho iného nemusel prejsť tak ľahko. 

Viac o téme: Matej LandlVšetko čo mám rádMarián Geišberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu