Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Ivan Tásler rapídne schudol: Takto teraz vyzerá!

Ivan Tásler Zobraziť galériu (6)
Ivan Tásler (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Wau! Spevák Ivan Tásler (38) nikdy nepatril k vychudnutým umelcom. No hoci dlhé roky boli plnšie krivky neodmysliteľnou súčasťou jeho zovňajšku, teraz je všetkému koniec. Spevák sa totiž rozhodol začať novú kapitolu svojho života a s nadbytočnými kilami raz a navždy skoncovať. Jeho výsledok je priam fantastický!

Líder kapely IMT Smile Ivan Tásler urobil radikálny krok vo svojom živote. Kým po minulé roky mal niekoľko kilogramov navyše, momentálne sa môže pýšiť novou vizuálnou zmenou, ktorá je doslova obdivuhodná.

Takto vyzeral Ivan Tásler kedysi.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Ivan Tásler kedysi.  (Zdroj: SITA)

Spevák sa totiž rozhodol zatočiť s prebytočnými kilami a za mesiac a pol schudol neuveriteľných 10 kilogramov. „Ja som si roky rozprával, že začnem športovať a že niečo so sebou urobím, ale proste nič, stále som bol na tom istom. Stále to boli len reči,“ otvorene povedal vo včerajšom Teleráne Tásler. Ten zároveň dodal, že k tomuto kroku sa odhodlal najmä pre lepšie a hlavne zdravšie „ja“ a kondičku, ktorú pri spievaní, tancovaní či skákaní na koncertoch tak veľmi potrebuje.

38-ročný rodák z Prešova ďalej prezradil, že za jeho fascinujúcimi výsledkami je práve zdravšia strava, šport a aktívnejší spôsob života. „Ja sa cítim lepšie, vyťahujem trička staré zo skrine, ktoré som už nenosil. Môj cieľ je sa cítiť lepšie. Ja sa chcem cítiť na koncertoch dobre a priznám sa, že už niekedy som bol unavený, že už toho bolo na mňa veľa. To, čo nás čaká v lete, je určite dosť náročné na to, aby som bol reálne pripravený,“ uzavrel s úsmevom. Nuž, Ivan, klobúk dole!

Ivan Tásler schudol za jediný mesiac až 10 kg. Jeho vizuálna zmena je priam obdivuhodná.
Zobraziť galériu (6)
Ivan Tásler schudol za jediný mesiac až 10 kg. Jeho vizuálna zmena je priam obdivuhodná.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ivan Tásler takto parádne schudol.
Zobraziť galériu (6)
Ivan Tásler takto parádne schudol.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Ivan Tásler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu