Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Štramák Lasica na obrazovkách Jojky: Fíha, imidž mladíka a... Takto natrel Satinského

Milan Lasica Zobraziť galériu (6)
Milan Lasica (Zdroj: predpredaj)

BRATISLAVA - To je ale fešáčisko! Keď sa diváci jojkárskeho Super Karaoke dozvedeli, že hosťom najbližšej epizódy bude umelec Milan Lasica (77), vôbec nečakali, ako sa pred kamerami maestro objaví. Zvyčajné elegantné oblečenie a saká totiž vymenil za štýlovú športovú módu a... No teda, vyzeráte skvele!

Hoci má pred osemdesiatkou, vek mu na šarme neubral ani kúsoček. Či už je v obleku alebo v športovom, z Lasicu aj po rokoch srší množstvo pozitívnej energie a charizmy. O tom sa môžu televízni diváci presvedčiť aj v najnovšej časti Super Karaoke, kde komik opäť nesklamal.

Do auta Milan nastúpil v štýlovej kockovanej košeli a kaki nohaviciach, ktoré doplnil trendy pilotkami na hlave. Umelec si v spoločnosti Sväťa Malachovského a Ivana Táslera zaspomínal na niekoľko vtipných historiek, medzi ktorými nemohli chýbať ani spomienky na úžasného Júliusa Satinského.

Milan Lasica je aj pred osemdesiatkou poriadny štramák!
Zobraziť galériu (6)
Milan Lasica je aj pred osemdesiatkou poriadny štramák!  (Zdroj: TV JOJ)

Malachovského zaujímalo, či legendárna dvojica niekedy v živote prežila pravý rockerský zážitok. „Rozbitá hotelová izba, to som zažil. Ale rock pri tom nebol,” odpovedal svojím typickým štýlom. „Bol pri tom Julo Satinský. Raz sme hrali v Hodoníne a Julo trošku popil aj s kapelou a ráno došla do rozbitej izby upratovačka a začala sa rozčuľovať. Tak jej Julo odpovedal: Prestaňte sa rozčuľovať, zmienim sa o vás na patričných miestach. A ona mu na to s úsmevom: Len sa zmieňte. Už je najvyšší čas,” pobavil Lasica svojich spolujazdcov spomienkou na fenomenálneho kolegu Satinského. 

Viac o téme: Milan LasicaJúlius SatinskýIvan TáslerSuper karaoke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu