Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Známy spevák oslávil 40-tku: O polovicu mladšia milenka žúrovala naostro!

Robin Thicke s milenkou April Love Geary Zobraziť galériu (9)
Robin Thicke s milenkou April Love Geary (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Gaťky nechala doma! Spevák Robin Thicke sa v týchto dňoch zaradil k štyridsiatnikom. Okrúhle narodeniny oslávil na veľkom žúre, kde bola bez pochýb najväčšou hviezdou jeho o polovicu mladšia milenka, modelka April Love Geary (20). Sexi brunetka si totiž obliekla minišaty, pod ktorými nemala spodnú bielizeň. Prítomným tak (ne)chtiac ukázala aj to, čo je určené skôr očiam oslávenca.

Provokovala nielen jeho! April Love Geary je mladá modelka, ktorú ale viac než kariéra, preslávil románik so spevákom menom Robin Thicke. Usmievavá brunetka má sexepílu na rozdávanie, čo rada dokazuje pri každej možnej príležitosti. 

Asi nikoho preto neprekvapí, že na narodeninovú párty svojho miláčika prišla April Love Geary oblečená v odvážnych šatách, pod ktorými bola naostro. „Vyzerá to, akoby som si zabudla obliecť zvyšok outfitu. Ale bolo zábavné mať tento kúsok na sebe,” vyjadrila sa prostredníctvom instagramu mladá cicuška.   

Na sociálnych sieťach sa modelka vyznala aj zo svojich pocitov k Robinovi. „Krásne narodeniny, láska môjho života. Si milý, báječný, veselý, sexi a ešte oveľa viac. Zaslúžil by si celý svet, ale to by bolo veľmi drahé. Takže ti dám namiesto toho milión bozkov. Dohoda?” napísala k sérii spoločných fotiek odvážna kráska. 

April Love Geary si na párty obliekla provokatívne minišaty, pod ktorými bola naostro. Prítomným sa tak naskytol aj takýto pohľad.
Zobraziť galériu (9)
April Love Geary si na párty obliekla provokatívne minišaty, pod ktorými bola naostro. Prítomným sa tak naskytol aj takýto pohľad.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Robin ThickeApril Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu