Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polícia čelí ďalšiemu škandálu: Brutálny zákrok na mladých ženách, Slovensko zhrozené

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

TRNAVA - Policajná brutalita mala ostať utajená. Nepodarilo sa. Zábery z naháňačky a streľby na unikajúce vozidlo zverejnené boli, no kompletný záznam uzrel svetlo sveta až teraz. Príslušníci polície predviedli správanie, ktoré nespadá do ich náplne práce a nedá sa ničím ospravedlniť. Obeťou zábavy sa stala mladá žena.

V auguste minulého roka mali trnavskí policajti plné ruky práce. Informovali o naháňačke, pri ktorej boli nútení použiť aj svoje zbrane. Na unikajúce auto vtedy vypálili 13 rán. Vozidlo, ktorého posádkou boli štyri mladé ženy, šoférovala jedna z nich. Michaela (22) po dlhých minútach zastavila pri poľnohospodárskom družstve v obci Madunice.

Polícia čelí ďalšiemu škandálu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Polícia zverejnila z tejto akcie aj videá, niečo ale predsa len nedotiahli do konca. Na verejnosť sa dostalo aj to, čo malo pravdepodobne ostať ukryté. Celé video policajného zásahu zverejnil po mesiacoch denník Nový Čas. Brutalita a násilie. Dievča okrem toho, že pri streľbe utrpelo poranenia bolo poriadne zbité. Policajti sa vybúrili a Michaele uštedrili kopance do hlavy.

Spoveď mladej Michaely 

Mladá žena sa pre denník vyjadrila, že policajtom chcela utiecť zo strachu. Nemala totiž vodičský preukaz. Podľa jej slov, z brutálneho zážitku mala ešte dlho po tom traumu. Od incidentu prešlo už niekoľko mesiacov, no Michaela má dodnes zdravotné problémy a dáva sa dokopy. Michaela priznala, že si pamätá iba na silnú bolesť hrudníka a hlavy. Viac nevie nič. Prebudila sa v nemocnici až po troch dňoch, pričom mala celé telo posiate modrinami. 

Polícia čelí ďalšiemu škandálu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Čo sa stalo s dotyčnými policajtami nám ozrejmila hovorkyňa Ministerstva vnútra SR Andrea Dobiášová: "Vyšetrovateľ Inšpekcie MV SR obvinil v prípade troch policajtov z trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa formou spolupáchateľstva. Naďalej v prípade pokračuje vyšetrovanie. Hrozí im trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov."

 

Viac o téme: StreľbaNaháňačkaBrutalitaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu