Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Dôchodca si urobil výlet na druhý svet: Nechal sa pochovať zaživa

John Edwards
John Edwards (Zdroj: Youtube/Independent.ie )

BELFAST - Manželku pobozkal na rozlúčku, dal zbohom priateľom a známym, a potom si ľahol na večný spánok. John Edwards sa dal na morbídny experiment, ktorý vzbudzuje úzkosť. Veko truhly zacvaklo a dôchodca s úsmevom na perách počúval, ako sa s ním lúči celý jeho život.

John Edwards si zaumienil, že prežije svoju vlastnú smrť. Na tri dni sa nechal zavrieť do drevenej rakvy, aby si vyskúšal, aké je to zomrieť a byť pochovaný pod ťažkým nánosom hliny.

Zábavný park zašiel priďaleko: Najmorbídnejšia skúsenosť so smrťou, akú ste kedy mali!

Bizarná inscenovaná posledná rozlúčka s Johnom Edwardsom sa konala pred kostolom v Belfaste na rušnej ulici 1. marca. Do rakvy si experimentátor so sebou vzal knihu a dokonca aj pripojenie na internet, takže ostane v neustálom elektronickom spojení so svetom.

Edwards je bývalým narkomanom, ktorý teraz pomáha iným ľuďom so závislosťami a verí, že rituál pochovávania zaživa môže pomôcť dušiam trpiacim depresiami a samovražednými sklonmi. Edwards chce psychicky trpiacim ukázať nádej priamo z hrobu, ako sa vyjadril pre britské médiá. Záznam svojho pochovávania dokonca naživo vysielal na Facebooku, rovnako ako live prenos priamo z útrob uzavretej rakvy.

Viac o téme: Pohreb zaživaJohn Edwards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu