Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Terminátor Bullová sa pobila s chlapom: Dolámaná skončila v nemocnici!

Gabriela Bullová sa pobila s chlapom a zlomila si ruku. Zobraziť galériu (9)
Gabriela Bullová sa pobila s chlapom a zlomila si ruku. (Zdroj: Facebook G.B.)

BRATISLAVA - Bolo jej to treba?! Gabriela Bullová (33) v poslednom období púta pozornosť najmä novým životným štýlom. Žena, ktorá na markizáckej Farme provokovala mužov ako sexi tmavovláska, sa ostrihala a postupne sa zmenila na chodiacu horu svalov. No terminátora už nepripomína len svojím vzhľadom, ale aj správaním. Nedávno sa dokonca v nočnej Bratislave pobila s chlapom a... So zlomenou rukou musela bežať do nemocnice!

Exfarmárka Gabriela Bullová je ten typ ženy, ktorý si nenechá skákať po hlave. A je jej úplne jedno, či si daný problém má vyriešiť so ženou alebo s mužom. Dokázala to aj nedávno, keď sa v nočnej Bratislave dostala do konfliktu a priamo na ulici sa pobila s mužom. Pochválila sa tým na sociálnej sieti Facebook, kde zverejnila aj výsledok potýčky.

Doplatila na to napokon ona sama. „Nejaký k*kot naje*aný nám nedal pokoj, keď sme išli z jedného podniku do druhého, tak dostal série na hlavu s päsťou, no ale ako teraz pozerám, tak idem na röntgen, lebo to mám asi zlomené,“ napísala k fotke zničenej ruky Bullová, ktorá neskôr doplnila aj detaily bitky. 

„Kamarátka ho pozná a hovorila, nech dá pokoj a on, že ne, ne a ja mu pekne hovorím - ty nepočuješ, že choď preč? A on mne, že ty stará ku*va. A to nemal. Som ho je*la o stenu, tam si hneď je*ol hlavu, hodila som ho o zem čelom k zemi a do zátylku série päsťou dostal, až som si ju zlomila,“ priblížila rodáčka zo Šale, ktorá si pri vysvetľovaní účtov zlomila hánky. „Krv našťastie nebola, aspoň som nevidela, ale možno chlapec má otras mozgu, keď som si na jeho hlave ruku zlomila,“ dodala na záver. No, kto by to bol na ňu pred piatimi rokmi povedal... 

Exfarmárka Gabriela Bullová sa koncom januára pobila v nočnej Bratislave - skončilo to zlomenými hánkami na ľavej ruke.
Zobraziť galériu (9)
Exfarmárka Gabriela Bullová sa koncom januára pobila v nočnej Bratislave - skončilo to zlomenými hánkami na ľavej ruke.  (Zdroj: Facebook G.B.)

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu