Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pikantné FOTO na stránke pre dospelých: Nová kariéra škandalóznej exfarmárky?!

Gabika Bullová Zobraziť galériu (6)
Gabika Bullová

BRATISLAVA - Fuuu, tak tomuto sa povie pekný prúser! Gabika Bullová (34) nikdy nepatrila medzi ženy s povesťou svätice a svoje telo na obdiv vystavovala, či už v markizáckej Farme, alebo počas „moderovania“ telefonickej hry. To, čo dokázala najnovšie, už ale naozaj prekročilo všetky hranice súdnosti.

Kontroverzná ex-farmárka sa totiž objavila na webe, ktorý sa označuje za „talentovú" agentúru pre dospelácky priemysel. Po pár kliknutiach je jasné, o čo presne na nej ide. Nádejné talenty sú na fotografiách totiž nahé. Inak to nie je ani v prípade Bullovej, ktorej meno na stránke, samozrejme, uvedené nie. Približne dvadsať profesionálnych fotografií, na ktorých bez hanby pózuje, však zreteľne hovorí samo za seba.

Gabika sa totiž na nich ukazuje hore i dole bez. Na obdiv tak vystavuje svoje opiercingované bradavky i faldíky vytŕčajúce spod bielizne. Celú laškovnú atmosféru dotvára zmyselné jašenie sa s lampou, ktorá by však, súdiac podľa dvoch svietiacich žiariviek z piatich, skôr uvítala pozornosť elektrikára, než roztúžené pohľady bývalej farmárky. 

Za zmienku však určite stojí aj ponuka služieb, ktorá svieti pri jej fotkách. Je totiž bohatšia, než menu v rýchlom občerstvení. Nie je isté, nakoľko je vieryhodný a či ho blondínka vypĺňala sama, no túžbychtivým pánom odkazuje, že je ochotná podieľať sa na každej prasačinke. 

Gabika Bullová odhodila zábrany a naplno sa odhalila na stránke pre dospelých.
Zobraziť galériu (6)
Gabika Bullová odhodila zábrany a naplno sa odhalila na stránke pre dospelých.  (Zdroj: Unitedmodeling.cz)

Podľa uverejneného zoznamu sú jej blízke dokonca metódy ako sado-maso, cikanie, veľké erotické hračky či výprask po zadku. No a čo sa týka pohlavia, ani tu nie je vraj vyberavá. Za vyhovujúce označila ako mužov, tak aj ženy a problémy jej nerobí ani sex v trojici. Nuž, ako by to uzavrel klasik, Gabika je skrátka poriadny „kajšmentke“. 

Zoznam služieb, ktorý svieti pri fotkách Gabiky Bullovej obsahuje skutočne pikantné praktiky.
Zobraziť galériu (6)
Zoznam služieb, ktorý svieti pri fotkách Gabiky Bullovej obsahuje skutočne pikantné praktiky.  (Zdroj: Unitedmodeling.cz)

Viac o téme: FarmaGabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu