Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rozdiel 31 rokov! Sexi Dubasová (53) zatienila mladú čučoriedku!

Beáta Dubasová Zobraziť galériu (20)
Beáta Dubasová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Vypálila rybník oveľa mladšej kolegyni! Slovenská popová speváčka Beáta Dubasová (53), ktorá je na scéne už desiatky rokov, akoby vôbec nestarla. Tento fakt potvrdila aj na stredajšom krste nového CD Roba Opatovského (44) s názvom Vianočné duetá, kde na pódiu zatienila vedľa seba stojacu mladšiu kolegyňu Elišku Mrázovú (22). Mladej speváčke nepomohol ani rafinovaný výstrih po pupok...

Jednej to pristalo viac, inej menej! Včera večer sa priatelia a milovníci hudby speváka Roba Opatovského stretli v istom bratislavskom hoteli, aby pokrstili ďalší spevákov nový album s názvom Vianočné duetá. CD uviedli do života tri sudičky - speváčka Mária Čírová, ktorá si s Robom zaspievala aj spoločnú vianočnú skladbu, rovnako tak aj Barbora Švidraňová a mladá speváčka Eliška Mrázová, známa zo speváckej šou Hlas Československa.

Po krste si na pódium umelec zavolal aj ostatných kolegov, s ktorými vo svojom živote naspieval duetá a boli na akcii prítomní. Jednou z nich bola aj Beáta Dubasová, ktorá v ten večer vyzerala naozaj skvelo.

Na prekvapenie mnohých sa však na pódiu postavila vedľa mladšej kolegyne Elišky, ktorú mihnutím oko zatienila. A tej nepomohlo ani to, že si dala top s rafinovaným výstrihom  po pupok a bez podprsenky. Jednoducho, Beáta aj napriek 31-ročnému vekovému rozdielu vyzerala v ten večer lepšie. Štíhla postava, k tomu jemne dráždivý čipkovaný čierny top, rifle a klobúk z nej urobili sexi a šik dámu. Veď pozrite sami!

Beáta Dubasová (tretia zľava) a Eliška Mrázová stojaca vedľa nej.
Zobraziť galériu (20)
Beáta Dubasová (tretia zľava) a Eliška Mrázová stojaca vedľa nej.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Beáta Bubasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu