Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto zrejme nik netušil: Existuje tajný denník o celebritách... A takéto skrýva tajomstvá!

Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, Peter Nagya Robo Opatovský. Zobraziť galériu (6)
Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, Peter Nagya Robo Opatovský.

BRATISLAVA – To tu ešte nebolo! Slovenský šoubiznis je plný rôznych známych osobností, ktoré skrývajú viac či menej zaujímavé tajomstvá. Ale to, že existuje viac ako 30 ročný denník, v ktorom sú zapísané viaceré spoločenské udalosti i mená známych tvári, to zrejme vie iba málokto. Topky vedia o tajnom zošite viac aj to, čo v ňom je!

To musí byť zaujímavé čítanie! Povedia si určite mnohí z vás, ktorí by do takéhoto denníčka určite radi nazreli. Na svete je už od roku 1984 a skrýva rôzne tajomstvá. Už len to, že takýto zošit existuje, je viac ako zaujímavé, nie to ešte, kto a čo si doň písal.

Topkám o jeho existencii nedávno prezradila samotná majiteľka speváčka Beáta Dubasová. Tá pri otázke, ako dlho sa pozná s Robom Opatovským, totižto odvetila: „Na to zoznámenie si nespomínam v tejto chvíli, musela by som sa pozrieť do svojho modrého zošita. Tam mám také poznámky, že s kým som sa zoznámila, alebo kde sme boli na akej akcii. Dobrý nápad, pozriem sa na to.“

Prekvapila nás odpoveďou umelkyňa a ihneď sme zisťovali, či taký zošit naozaj existuje a čo je v ňom.„Áno, ja mám taký zošit. Mám tam všetko poznačené, od svojich prvých koncertov od 84. roku. Prvé vystúpenie v Banskej Bystrici, také veci čo sa stali na koncerte, rôzne príhodičky, ako sa mi spievalo, s kým som sa kedy zoznámila a tak podobne. A potom som si už stále písala, naozaj vždy, aj čo mám oblečené, aby sa mi nestalo, že som prišla trebárs o rok, a to isté som si dala,“ prezradila Dubasová len slabý obsah tajného denníčka. Určite sa v ňom zmieňuje aj o spevákoch, s ktorými spolupracovala, ako sú Peter Nagy, Vašo Patejdl či spomínaný Robo Opatovský a mnohí ďalší. Kto vie, čo všetko ešte ukrýva... O zošite aj o jej manželovi sa dozviete z videa.

Dubasová o denníku

Viac o téme: Beáta Dubasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu