Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Blondínka z markizáckej šou: Parádne schudla a ukázala frajera!

Eliška Mrázová Zobraziť galériu (5)
Eliška Mrázová

PRAHA/BRATISLAVA – Darí sa jej! Eliška Mrázová (22) je mladá talentovaná speváčka, ktorá sa zviditeľnila v Hlase Česko Slovenska. Divákov zaujala nielen talentom, ale aj tým, že neustále bojuje s kilami navyše. A zdá sa, že sa jej najnovšie v tomto boji darí. Blondínka sa totiž nedávno pochválila zábermi, na ktorých odhalila svoje schudnuté bruško. Okrem štíhlej postavy sa teší aj z inej zmeny v živote. A to z nového vzťahu!

Talentovaná speváčka Eliška Mrázová, ktorú diváci poznajú z markizáckej šou Hlas Česko Slovenska, alebo pod umeleckým menom Elis, prežíva momentálne šťastné obdobie. Darí sa jej nielen v zhadzovaní nadbytočných kíl, ale aj v láske. Blondínka už niekoľkokrát v živote zvádzala boj s kilami, dokonca chodila aj k výživovej poradkyne, no dlho jej snaha schudnúť nevydržala a tukové vankúšiky sa na ňu časom opäť nalepili.

Posledné mesiace sa však na sociálnej sieti chváli fanúšikom selfie zábermi, na ktorých jej výraznejšie chudšia. „To je tak, keď otec kúpi domov pás na behanie. Začínam radšej pred novým rokom. Pohybom ku zdraviu,“ napísala k fotke, na ktorej jej v športovom outfite s odhaleným bruchom. Podobných záberov pridala ešte niekoľko a je na nich vidieť, že je naozaj štíhlejšia.

Okrem toho je momentálne aj zamilovaná. V týchto dňoch sa totiž pochválila verejnosti informáciou, že má nový vzťah. Následne pridala aj spoločnú fotografiu so svojim priateľom, ako sa bozkávajú. Hoci o svojej láske nič viac neprezradila, vidieť, že momentálne prežíva naozaj šťastné a spokojné obdobie. Prajeme, nech jej to vydrží čo najdlhšie...

 

Viac o téme: Eliška Mrázová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu