Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa slovenská speváčka (53) šokuje: Už 40 rokov má váhu tínedžerky!

Beáta Dubasová Zobraziť galériu (4)
Beáta Dubasová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – To sa len tak nevidí! Známa speváčka Beáta Dubasová (53) už viac ako 30 rokov hviezdi na hudobnej scéne. Na pódiu i mimo neho vždy oslňuje nielen úžasným spevom, ale aj skvelou postavou. Mnohých určite doslova šokuje fakt, že umelkyňa má vo svojom veku stále váhu tínedžerky!

To snáď nie je pravda! To, že je štíhla, si všimne snáď každý, ale to, že sa jej váha nezmenila za takmer 40 rokov, to zrejme prekvapí všetkých. Reč je o 53-ročnej speváčke Beáte Dubasovej, ktorá pre Topky nedávno priznala, že si celé roky udržuje rovnakú váhu.

„Mám od nejakých 14 rokov rovnakú váhu, aj keď teraz posledných 5 rokov mám asi 2 kilá navyše, ako som mala v 14-tich, ale nevadí mi to, lebo si myslím, že v určitom veku je lepšie mať guľatejšiu tvár,“ prezradila nám s úsmevom známa umelkyňa, ktorá si drží stále rovnakú „tínedžerskú“ konfekčnú veľkosť „Ja som 34 veľkosť. Mám odevnú priemyslovku vyštudovanú, a tá škola mi veľmi pomohla, lebo 34, XS tu neexistovalo vôbec, 36 bolo najmenšie konfekčné číslo, to znamená, že všetky rukávy som si musela skracovať, zužovať atď.“ priznala sa nám Dubasová, ktorá si tak mnohé veci sama ušila.

Zaujímalo nás, čo pre to robí, že tak roky rovnako štíhlo a dobre vyzerá: „Ja pre to nič špeciálne nerobím. Ja dokonca nechodím ani na kozmetiku, ani necvičím. Sú to gény, mám mamičku, ktorá má 79 a vyzerá fantasticky. Ale je pravda, že sa neprejedám, ale nie som ani žiadna šalátová žena. Jem všetko v malých množstvách a často pijem veľa vody, nefajčím a z času na čas si dám dobré červené vínko. A to je všetko,“ dodala na záver svoj recept na štíhlosť speváčka. Viac sa dozviete z videa pod článkom!

Speváčka Beáta Dubasová priznala, že má rovnakú váhu, ako keď mala 14 rokov.
Zobraziť galériu (4)
Speváčka Beáta Dubasová priznala, že má rovnakú váhu, ako keď mala 14 rokov.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Dubasová o váhe

Viac o téme: Beáta Dubasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu