Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Legenda Duelu končí: Slavo z Levíc chytil za srdce tisíce divákov, a teraz príde súboj snov!

Slavo Hlásny s moderátorom Gregorom Marešom Zobraziť galériu (6)
Slavo Hlásny s moderátorom Gregorom Marešom (Zdroj: repro foto RTVS)

BRATISLAVA - A je koniec. Slavo Hlásny sa zapísal do histórie vedomostnej súťaže Duel ako doposiaľ najlepší hráč. Prekonal neuveriteľných 33 kôl a odrovnal niekoľko desiatok súperov. Týždne nedal nikomu šancu a vďaka svojim vedomostiam si odniesol rozprávkovú sumu. Naša redakcia ako prvá prináša exkluzívnu informáciu o predvianočnom duelovom prekvapení. Diváci sa majú na čo tešiť!

Stredoškolský učiteľ pochádzajúci z Levíc má, ako sám priznal, rád hudbu, filmy a všetko spojené s prírodou, či už turistiku alebo botaniku. V prvom kole sa postavil oproti štvornásobnému víťazovi Viliamovi. So svojou výhrou 1010 eur vyradil svojho prvého protivníka. Následne sa spustil kolotoč, ktorý trval dlhých 7 týždňov.

Slavo sa v prvom kole postavil proti štvornásobnému víťazovi
Zobraziť galériu (6)
Slavo sa v prvom kole postavil proti štvornásobnému víťazovi  (Zdroj: repro foto RTVS)

Slavo sa okamžite stal miláčikom divákov. Aj tí, ktorí za bežných okolností pravidelne nesledujú vedomostnú súťaž Duel, spravili výnimku. Každý deň sa usadili zvedaví pred televízor, držali palce a čakali, či sa Slavo opäť postaví pred známy bankomat. Dokázal to rekordných 33 - krát a odniesol si krásnych 31 500 eur.

KVÍZ Tieto otázky ho dostali: Mali by ste šancu poraziť Slava v Dueli?

Po 33-krát sa postavil k bankomatu a rozhodol sa pokračovať
Zobraziť galériu (6)
Po 33-krát sa postavil k bankomatu a rozhodol sa pokračovať  (Zdroj: repro foto RTVS)

Slavo sa v utorok 22.11. 2016 so súťažou rozlúčil. Úsmev na tvári a vtipkovanie nechýbali. Fanúšíkov určite nesklamal a ako povedal moderátor Gregor Mareš: "Niektorí si povedali konečne ale niektorí si povedali škoda. Získali ste si za tých viac ako tridsať Vašich účinkovaní v našej relácii množstvo fanúšikov a tým budete chýbať." Za úžasné výkony si Slavo vyslúžil potlesk moderátora aj svojho protivníka. 

Legenda Duelu končí: Slavo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: repro foto RTVS)

Legenda Duelu končí: Slavo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: repro foto RTVS)

Nie je to tak dávno, čo sme priniesli informácie o Martinovi z Nitry, ktorý svojimi vedomosťami prekvapoval. Stal sa rekordmanom a po 24 víťazstvách si odniesol 16 000 eur. Z trónu najlepších ho zosadil práve Slavo.

Prekvapenie pre fanúšikov Slava a Martina 

Dvaja miláčikovia televíznych divákov. Dvaja muži, ktorých vedomosti vyrážajú dych. Vyslúžili si stovky pozitívnych komentárov od nadšených fanúšikov. Ľudia prišli s veľmi zaujímavým nápadom. Čo keby sa oproti sebe postavili dvaja najlepší? Prianie priaznivcov vedomostnej súťaže tvorcovia vyslyšali. "Keďže sme zaznamenali nevídané množstvo pozitívnych reakcií zo strany divákov, ktorí si doslova vyžiadali, aby sa proti sebe v súťaži postavili tohtoroční rekordéri, Duel šampiónov budeme vysielať 22.12. a budú súťažiť najlepší z najlepších Martin a Slavo," poskytol nám exkluzívnu potešujúcu správu hovorca RTVS Juraj Kadáš.

Legenda Duelu končí: Slavo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: repro foto RTVS)

Vedomostnú súťaž Duel vysiela RTVS každý pracovný deň. Ako jeden z mála formátov, "tento je pôvodom slovenský," potvrdil Kadáš. Autorom projektu je Jaroslav Čorba. Zaujímavosťou je, že sa denne nakrúca až 7 relácií. 

Viac o téme: RekordHraTelevíziaDuelVedomostiSúťaž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu