Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Miláčik Slavo zariskoval, odkazy sklamaných Slovákov: Divákov máta záhada, ako mohol vôbec skončiť

Slavo spolu s moderátorom Gregorom Marešom a posledným protivníkom Romanom Zobraziť galériu (4)
Slavo spolu s moderátorom Gregorom Marešom a posledným protivníkom Romanom (Zdroj: repro foto RTVS)

BRATISLAVA - Obľúbenec Slavo sa v 34. kole postavil proti svojmu poslednému protivníkovi Romanovi. V tejto časti relácie sa musel miláčik divákov so súťažou rozlúčiť. Nešlo o klasické vyradenie. Slavo si svoj koniec zariadil sám. Riskom a nesprávnymi odpoveďami sa dostal do ním nepoznaného mínusu. Pravidlá sú pravidlá a nik nemôže ovplyvniť výsledky hry. Ľudia polemizujú nad jeho koncom.

Slavo Hlásny sa stal absolútnou hviezdou vedomostnej súťaže Duel. S jeho koncom sa po dlhých týždňoch diváci ťažko vyrovnávajú. Predsa len im robil spoločnosť každý večer a tisíce Slovákov mu držalo palce. Všetko ale má svoj koniec a ten Slavov prišiel práve v 34. kole.

Miláčik Slavo zariskoval, odkazy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Slavo, Duel, súťaž, rekord )

Do mínusu sa dostal po tom, ako mu jeho súper v treťom kole vybral otázku s pomenovaním "Prezidenti." Zariskoval a vsadil 350 eur. "Ako sa volá prezident Slovenského futbalového zväzu?"  Slavo sa po vyslovení tejto otázky zasmial a podľa jeho ďalších slov bolo jasné, že otázka nebola jedna z tých, ktoré by mu sadli. "Tak toto nesadlo. Je to Weiss?" Svojou nesprávnou odpoveďou padol pod nulu. 

KVÍZ Tieto otázky ho dostali: Mali by ste šancu poraziť Slava v Dueli?

Konečný výsledok v poslednom Slavovom súťažnom kole
Zobraziť galériu (4)
Konečný výsledok v poslednom Slavovom súťažnom kole  (Zdroj: Slavo, Duel, súťaž, rekord )

Pred sebou mal posledné dve súťažné otázky, ktorými svoju účasť v hre mohol zachrániť. Nestalo sa tak. Ani pri jednej otázke neodpovedal správne. Jeho konečný výsledok tak prvýkrát zaznamenal mínusové hodnoty. Konkrétne hovoríme o – 490 eur. Slavo ale svoju prehru nebral tragicky. S úsmevom na tvári, s hlavou vztýčenou a s krásnou sumou na konte (31 500 eur) odišiel domov do Levíc. Obdivné slová si vyslúžil nie len od moderátora, fanúšikov, ale aj od samotného tvorcu Jaroslava Čorbu. 

Reakcie divákov sa okamžite spustili. Mnohí z fanúšikov obviňovali tvorcov súťaže z manipulácie. "Asi musel skončiť," znel jeden z tých komentov, ktoré zneli sklamane a upodozrievavo. Z tohto dôvodu sme kontaktovali hovorcu RTVS Juraja Kadáša a jeho odpoveď je jednoznačná a jasná "Aj my sme zaregistrovali tieto reakcie. Ide len o domnienky diskutujúcich na Facebooku a my im nemôžeme brániť v ich názore. Iste však uznáte, že ak sa vďaka Slavovi relácii Duel rekordne zvýšila sledovanosť, nemalo by predsa zmysel "manipulovať" súťaž v jeho neprospech."

Miláčik Slavo zariskoval, odkazy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: repro foto RTVS)

Legenda Duelu končí: Slavo z Levíc chytil za srdce tisíce divákov, a teraz príde súboj snov!

Samotný Slavo priznal, že mu posledné kolo v súťaži nesadlo a nezvládol to. "Slavo svoju prehru čestne uznal. Domnienky o manipulácii preto musíme rozhodne poprieť." Ako sme už informovali, predvianočné špeciálne vydanie Duelu, kde sa proti sebe postavia dvaja najlepší Martin a Slavo, Kadášove vyjadrenia iba potvrdzuje. 

Viac o téme: RekordHraSúťaž DuelSlavo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu