Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horor v garáži: Mladý pár (†18, †20) sexoval v aute, rodičia našli už len ich nahé mŕtvoly

Obete tragédie. Zobraziť galériu (3)
Obete tragédie. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Milenci známi iba ako Artem (†18) a Anna (†20), sa stali obeťou otravy oxidom uhoľnatým po tom, čo si dopriali sex v aute. Motor Škody Felicia v uzatvorenej garáži nechali bežať, aby sa zahriali. Zomreli nahí vo vzájomnom objatí.

Veronica zavraždila synčeka (†8): Tvrdila, že ju pristihol, ako si užíva sex s jeho dedkom

Tragédia sa odohrala pri chlapcovom dome v Ufe, v ruskej republike Baškirsko. Artem rodičom povedal, že sa idú prejsť a vzal priateľku do garáže, kde renovoval svoju škodovku.

Polícia je presvedčená, že dvojica zapla motor a kúrenie vo vozidle, aby sa zohriala počas milovania, pretože vonku sa pohybovala teplota pod bodom mrazu. Keď sa tínedžer dlho nevracal, rodina ho išla hľadať, avšak naďabila v garáži už len na nahé mŕtve telá.

Horor v garáži: Mladý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Artemov priateľ sa vyjadril, že vzťah dvojice bol veľmi čerstvý, pretože mu Annu ešte ani nestihol predstaviť. Mladý Rus vyštudoval za kuchára, ale sníval o tom, že si otvorí vlastnú autoopravovňu.

Tragický príbeh vyvolal veľký záujem médií aj verejnosti na sociálnych sieťach. Komentáre však neboli vždy len úctivé. "Takéto veci sa stávajú pomerne často. Je to oveľa bezpečnejšie mať sex za smetiakmi než v garáži," napísal jeden z užívateľov. "Je to dobrá smrť, pretože obaja zaspali v dobrej nálade," dodal ďalší.

Mohlo by vás zaujať: 
20 bežných vecí, ktoré spôsobili smrť: Lyžička, deodorant či spodná bielizeň

Horor v garáži: Mladý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Teploty v regióne, ktorý sa nachádza na Urale, klesajú v zime až pod mínus 16 stupňov Celzia, informoval portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu