Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smrť na Valentína pri sexhorore: Muž urobil priateľke (24) niečo, z čoho sa vám obráti žalúdok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

TEXAS - Študent kineziológie na Texaskej univerzite v El Pase, ktorý tiež pracoval ako osobný tréner, zavraždil svoju priateľku počas drsného sexu na Valentína. Chico Fierro (26) si po ohavnom čine odfotografoval jej krvácajúce telo, ležiace na matraci. Súd ho poslal do väzenia na 25 rokov.

Lauren (†19) sa len šla zabaviť na párty: Ráno ju našli mŕtvu, mrazivá správa pred smrťou

Valentínska noc v roku 2015 sa začala úplne nevinne. Chico Fierro a jeho priateľka Karyna Rodriguezová si vyšli von a poriadne sa opili. Potom prišiel doma na rad tvrdý sex s použitím rôznych predmetov a "spánok".

Karyna však nespala, ale upadla do bezvedomia po obrovskej strate krvi spôsobenej vážnymi vnútornými zraneniami. Jej telo bolo nájdené v byte tesne popoludní 15. februára. Polícia uviedla, že krvou nasiaknutá scéna smrti dôstojníkov šokovala.

Smrť na Valentína pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: EPPD)

Detektívi neskôr objavili vo Fierrovom mobilnom telefóne fotografie jeho partnerky, študentky na univerzite v Novom Mexiku, ako leží na matraci plnom krvi.

Fierrov právnik tvrdil, že medzi partnermi došlo ku konsenzuálnemu sexu po tom, čo sa obaja pripili počas osláv Valentína. Napokon sa však mladík minulý týždeň priznal k vražde a sudca vyniesol verdikt 25 rokov za mrežami.

Viac o téme: SexSmrťValentín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu