Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Stokilová hviezdička českého bulváru schudla vďaka sexu: Pikantné FOTO na webe!

Takto vyzerala Charlotte Štiková začiatkom roka. Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerala Charlotte Štiková začiatkom roka. (Zdroj: Petra Clinic)

PRAHA - Podarilo sa! Charlotte Štiková (20), jedna z C-éčkových postavičiek českého šoubiznisu oznámila začiatkom roka, že ide chudnúť. Motiváciou jej bolo fotenie pre známy pánsky magazín. V tom čase bola blondínka vykŕmená možno aj na 100 kíl. Nedávno sa v médiách objavili články, že blondínka svoj boj s nadváhou nezvláda. Na najnovších záberoch je však viditeľne štíhlejšia a dokonca aj pretŕča nahé telo.

Charlotte Štiková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka staršej sestre Ornelle. Tú každý pozná ako milenku, ktorá rozbila manželstvo českej moderátorky Gabriely Partyšovej a jej manžela, podnikateľa Josefa Koktu. Popularitu mladej milenky využila celá rodina, vrátane prsnatej blondínky. 

Milovníčka peroxidu, výrazného líčenia a umelých pazúrov istého času pravidelne zásobovala sociálne siete "vyprsenými" fotkami. Koncom roka 2014 však výraznejšie pribrala. Začiatkom roka si ju vzal do parády tím odborníkov na chudnutie a Charlotte mala prisľúbené fotenie pre pánsky magazín. 

Diéty a cvičenie však slečne Štikovej veľmi nevoňali. Sľúbená spolupráca aj sexi zábery sa napokon nekonali, keďže Charlotte vôbec nechudla. Avšak pri pohľade na fotky, ktoré blondínka v uplynulých dňoch zverejnila na facebooku, to pôsobí dojmom, že si vstúpila do svedomia a je viditeľne štíhlejšia. 

„Šport ma príliš nebaví. Radšej si idem zatancovať niekam s kamarátkami. A tiež by som každému odporúčala kvalitný sex. Ten je oveľa lepší ako cvičenie,” poznamenala pre portál extra.cz blondínka, ktorá sa vraj stýka s nejakým mladým milionárom. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či bude táto klebeta pravdivá.  

Charlotte Štiková vycapila na internet fotku holého zadku,
Zobraziť galériu (9)
Charlotte Štiková vycapila na internet fotku holého zadku,  (Zdroj: Facebook)

Charlotte Štiková je viditeľne chudšia.
Zobraziť galériu (9)
Charlotte Štiková je viditeľne chudšia.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Charlotte ŠtikováOrnella ŠtikováOrnella Koktová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu