Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prcičky na český spôsob! Známa blondína zbalila zajačika medzi gaymi

Monika Štiková Zobraziť galériu (7)
Monika Štiková (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Hoci Monika Štiková (45) nie je extra talentovaná, ani nič veľké nedokázala, v susedných Čechách je dobre známa. Keď jej dcéra Ornella zviedla manžela moderátorky Gabriely Partyšovej, celá rodina sa usilovala vyťažiť z toho maximum. Pozornosti bulvárnych médií sa tešia zrejme dodnes. Blonďavá pani najnovšie púta pozornosť vzťahom s mladým milencom, ktorého spoznala v pražskej kaviarni, kde sa schádzajú homosexuáli.

Už má za neho náhradu! Český bulvár sa aktuálne zaoberá rozvodom Moniky a Michala Štikovcov. Tí sú spolu 26 rokov a majú dve dcéry. „Už to ďalej nešlo. Päť rokov sme vôbec nefungovali ako manželia, a to nielen po intímnej stránke. Bola som vlastne už len upratovačkou,” prezradila pre super.cz blondínka.

Tá sa dokonca netají tým, že v jej živote je už nový muž. Zaujímavé je, že ide o 27-ročného Daniela, s ktorým už zhruba štyri mesiace býva.  „Spoznali sa v jednej kaviarni, kde sa schádza nielen pražská gay smotánka. On tam bol s kamarátom, ale gay rozhodne nie je. Je rozvedený a má dcérku,” uviedol pre super.cz zdroj z mladíkovho okolia.   

Daniel spoločne s otcom vlastní stavebnú firmu. So svojou výrazne staršou partnerkou zoficiálnili svoj vzťah už aj na facebooku. „Určite so mnou nie je kvôli mojmu menu. Taký on naozaj nie je,” poznamenala pre blesk.cz zamilovaná štyridsiatníčka. Čo myslíte, ako dlho táto láska vydrží?

Monika Štiková si nabalila zajačika.
Zobraziť galériu (7)
Monika Štiková si nabalila zajačika.  (Zdroj: Facebook)
   

Toto je 27-ročný milenec Moniky Štikovej - Daniel.
Zobraziť galériu (7)
Toto je 27-ročný milenec Moniky Štikovej - Daniel.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Monika ŠtikováOrnella Koktova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu