Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Stokilová hviezdička českého bulváru: Aha, ukázala svoje kypré telo!

Charlotte Štiková Zobraziť galériu (6)
Charlotte Štiková

PRAHA - Česká verejnosť dobre pozná rodinu Štikovú. O jej popularitu sa postarala Ornella (22), ktorá zviedla manžela moderátorky Gabriely Partyšovej (37). No čoraz častejšie sa v médiách objavuje aj jej mladšia sestra Charlotte (19), ktorá sa prezentuje hlavne vyprsenými fotkami. Aktuálne ale viac ako svojimi bombami púta pozornosť telom, ktoré v týchto dňoch ukázala len v spodnej bielizni.

Charlotte Štiková sa do povedomia českej verejnosti dostala len vďaka tomu, že je sestrou ženy, ktorá zviedla manžela moderátorky Gabriely Partyšovej. No 5 minút slávy, ktoré sa jej vďaka tomu naskytli, blondínka využila na 100%. 


Český šoubiznis čumí: Najprv zviedla ženáča, teraz ukázala holú r*ť!


Na web pridávala svoje vyprsené fotky, občas vyrobila nejaký ten škandál a úspešne tak zapĺňala stránky českého bulváru. V poslednom období však už toľko polonahých záberov ako kedysi na sociálne siete nepridáva. Dôvod? Vykŕmila sa do grand rozmerov a dnes má podľa českých médií asi 100 kíl.


Kontroverzná Češka sa vykŕmila do GRAND rozmerov: Snáď sa nebude fotiť nahá!


V týchto dňoch však plavovláska urobila výnimku a svoje kilá navyše odhalila len v úspornej spodnej bielizni. Aj v tomto prípade totiž šikovne využila svoju „slávu“ a teraz okolo nej skáče tím profesionálov, ktorý jej pomáha stať sa sexi modelkou s ideálnymi mierami. 

„Áno je to pravda. Dokonca so šéfredaktorom a majiteľom pánskeho magazínu vznikla stávka. Buď sa nám podarí ju dostať do formy a Charlotte nafotí titulnú stránku časopisu alebo im to isté spravím s niekým iným,“ prezradil pre prask.tv fotograf celebrít Filip Matušinský, ktorý sa aktuálne stavia aj do úlohy manažéra stokilovej krásky.

No a v týchto dňoch už prebehli aj prvé merania a váženia, pri ktorých nemohli chýbať objektívy fotoaparátov. Celému Česku sa tak naskytol pohľad na blondínkine bacuľaté krivky bez akéhokoľvek oblečenia. „Som za tú šancu vďačná. Ani tak nejde o to fotenie, ako o moje zdravie. Viem, že by som so sebou mala začať niečo robiť a tiež to urobím. Úplne všetko, čo mi povedia!“ povedala rozhodne Štiková. 

Charlotte Štiková odhalila svoje stokilové telo pri meraní a vážení. Dala sa totiž na chudnutie pod vedením profesionálov.
Zobraziť galériu (6)
Charlotte Štiková odhalila svoje stokilové telo pri meraní a vážení. Dala sa totiž na chudnutie pod vedením profesionálov.  (Zdroj: Petra Clinic)

Viac o téme: Charlotte ŠtikováOrnella Štiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu