Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zmyselná Monica Bellucci ako ju Boh stvoril: Má 52, ukázala úplne všetko!

Monica Bellucci Zobraziť galériu (8)
Monica Bellucci (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Stále rovnako zmyselná! Monica Bellucci oslávi koncom mesiaca svoje 52. narodeniny. S pribúdajúcim vekom však táto herečka nestráca nič zo svojho šarmu. Najnovšie pózovala pre magazín Paris Match, kde v mokrom tričku neschovala vôbec nič.

Jednou z filmových noviniek tohto roka je počin Emira Kusturicu s názvom On the Milky Road. Ústrednú ženskú postavu v ňom stvárnila krásna Talianka Monica Bellucci, ktorá ho spoločne s kolegami predstavila aj v rámci Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach. 

O tejto dráme hovorila herecká diva aj v rozhovore pre magazín Paris Match. Mužských čitateľov zrejme oveľa viac zaujmú fotografie, ktoré krášlia septembrové vydanie. Monica na nich totiž pózuje v bazéne. Na sebe má len tenké mokré tričko, ktoré odhaľuje jej božské telo.      

Bellucci často dostáva otázky, ako sa udržiava v skvelej kondícii. Nevstávam o šiestej ráno, aby som šla do telocvične. Na to som až príliš lenivá. Nie som posadnutá štíhlosťou. Mojou jedinou radou je jesť veľa, piť veľa, mať veľa dobrého sexu a veľa sa smiať. Všetko ostatné príde spolu s tým,” prezradila v jednom z rozhovorov krásna tmavovláska.  

Monica Bellucci vyzerá na fotografiách ako nahá.
Zobraziť galériu (8)
Monica Bellucci vyzerá na fotografiách ako nahá.  (Zdroj: instagram/Paris Match)

Monica Bellucci má 52 rokov a vyzerá fantasticky.
Zobraziť galériu (8)
Monica Bellucci má 52 rokov a vyzerá fantasticky.  (Zdroj: instagram/Paris Match)

Viac o téme: Monica Bellucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu