Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásna Talianka opäť nesklamala: Červený koberec patril len jej!

Monica Bellucci Zobraziť galériu (6)
Monica Bellucci (Zdroj: profimedia.sk)

VALENCIA - Všetky oči na ňu! Monica Bellucci (53) je atraktívna žena. Nečudo, že kdekoľvek sa objaví, je hneď stredobodom pozornosti. Inak tomu nebolo ani vo štvrtok večer, keď zavítala na slávnostnú premiéru opery La traviata. Nestarnúca tmavovláska sa viedla po červenom koberci s módnym návrhárom Valentinom (84). Toho si aj napriek oranžovo sfarbenej pleti všimol málokto. Väčšina prítomných totiž s úžasom pozerala na krásnu Monicu.

Monica Belluci odštartovala svoju kariéru ako modelka. Darilo sa jej však tiež ako herečke. Šarm, vďaka ktorému dosiahla úspech, má aj dnes, keď sa už radí medzi zrelé päťdesiatníčky. Tmavovláska svoj sexepíl rada zvýrazni chýbajúcou spodnou bielizňou, či provokatívnymi outfitmi. 

Odvážnu róbu predviedla Monica i tento týždeň. Do budovy opery Palau de Les Arts Reina Sofia vo Valencii zavítala v krásnych červených šatách s odhalenými ramenami. Fotkami z podujatia sa pochválila aj na sociálnych sieťach, kde ju fanúšikovia hneď zahrnuli komplimentami. Tých musela v ten večer dostať neúrekom. 

Zaujímavé je, že Monica nerobí nič extra pre to, aby si zachovala mladistvý vzhľad. „Nie som ten typ človeka, ktorý vstane ráno o šiestej a ide do fitnesscentra. Pravda je tiež taká, že milujem koláče, cestoviny, pohár vína a občas cigaretu,” poznamenala v nedávnom rozhovore pre Daily Telegraph. „Moja rada je - jedzte dobré jedla, pite dobré nápoje, majte dobrý sex. A veľa sa smejte. To ostatné príde samo,” uzavrela hviezdna kráska. 

Kráska a zvery - aj takéto komentáre sa objavili pod touto fotkou...
Zobraziť galériu (6)
Kráska a zvery - aj takéto komentáre sa objavili pod touto fotkou...  (Zdroj: Instagram)

Monica Bellucci je krásna žena.
Zobraziť galériu (6)
Monica Bellucci je krásna žena.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Monica Bellucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu