Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známy herec si užíva o 30 rokov mladšiu milenku: Zviedla ho týmto luxusným TELOM!

Vincent Cassel Zobraziť galériu (12)
Vincent Cassel (Zdroj: SITA)

BRAZÍLIA - Pastva pre mužské oči! Herec Vincent Cassel (51) má na krásne ženy nos. Jeho manželkou bola talianska bohyňa Monica Bellucci (53), ktorá mu porodila dve dcérky. Sexepílu na rozdávanie má však aj jeho súčasná partnerka - modelka Tina Kunakey (21). Aha, ako si zrelý Francúz chvíle so svojou mladučkou milenkou užíva.

Keď sa verejnosť v roku 2013 dozvedela, že Monica Bellucci a Vincent Cassel sa po 14 rokoch manželstva rozvádzajú, viacerí nechápavo krútili hlavami. „Láska z nášho vzťahu nezmizla, len sa zmenila. Veľa vecí sa môže zmeniť, ale naša rodina zostane,” poznamenala v tom čase herečka. A hoci za krachom manželstva vraj nebol nikto tretí, mnohí chlapi sa bili do hrude, že o krásnu Talianku by zabojovali. 

Pri pohľade na Vincentove aktuálne fotky však treba uznať, že sa nemá zle. Herec, známy napríklad z počinov Purpurové rieky, či Verejný nepriateľ č. 1, aktuálne dovolenkuje v Brazílii, kde ho v spoločnosti sexi tmavovlásky nafotili paparazzi. Slečna, ktorej sa slávny Francúz intenzívne venoval, je jeho milenkou. Volá sa Tina, živí sa ako modelka a má sladkých 21 rokov.  

FOTKY jej božského tela v bikinách nájdete v GALÉRII

Vincent Cassel sa svojej mladučkej milenky nevie nabažiť. Nečudo.
Zobraziť galériu (12)
Vincent Cassel sa svojej mladučkej milenky nevie nabažiť. Nečudo.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Monica BellucciVincent CasselTina Kunakey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu