Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Božská Bellucci neohúrila: Čudný účes a outfit babičky - Monica, to snáď ani nie si ty!

Monica Bellucci Zobraziť galériu (10)
Monica Bellucci (Zdroj: SITA)

RÍM - Vie to aj lepšie! Talianska bohyňa Monica Bellucci má síce 53 rokov, no krásou a vyžarovaním hravo strčí do vrecka mnohé mladšie hviezdy. Aj preto asi nikomu neprekáža, keď sa na verejnosti ukáže v provokatívnom outfite, či keď sa pred kamerami predvedie v Evinom rúchu. V utorok večer si však krásna tmavovláska vyšla do spoločnosti v kreácii hodnej babičky. Prekvapila aj nie príliš vydareným účesom. Veď posúďte sami!

Dlhá tmavá hriva je už roky poznávacím znamením talianskej modelky a herečky Monicy Bellucci. Tá sa vlasovým experimentom vyhýbala a ak aj zatúžila po zmene, tak len občas stavila na ofinu. Kráska v uplynulých dňoch očividne navštívila kaderníka. Nedá sa však povedať, že výsledok jeho práce stojí za to. Monica si dala výrazne skrátiť dĺžku vlasov a riedka ofina jej podľa nás na sexepíle tiež príliš nepridala. 

Monica Bellucci
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Nový účes predviedla Bellucci na utorkovom odovzdávaní cien Virna Lisi Awards, z ktorého si domov odniesla aj sošku. Od módnej polície by ale zrejme za svoj outfit veľa pochvaly nedostala. Iste, mnohí by na bodkovaných šatách a čiernom svetríku možno nevideli nič zlé. Avšak každý, kto aspoň trošku pozná túto taliansku divu a jej štýl, vie, že sa na červenom koberci predviedla už aj vo vydarenejších kreáciách. 

FOTO celého outfitu Monicy Bellucci nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Monica Bellucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu