Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Súkromné kšefty v jojkárskom Talente: Aha, koho si tam dotiahol Slávik!

Jaro Slávik priniesol basketbalistov z Harlem Globetrotters na Slovensko, aj do jojkárskeho Talentu. Zobraziť galériu (5)
Jaro Slávik priniesol basketbalistov z Harlem Globetrotters na Slovensko, aj do jojkárskeho Talentu.

BRATISLAVA - Dotiahol ich na obrazovky! V nedeľu odštartuje na obrazovkách Jojky po roku opäť šou Česko Slovensko má talent. A nie je ničím výnimočným, keď sa do projektu zapoja aj ľudia spoza hraníc našich dvoch krajín. Najnovšie sa pred porotu postavila skupina talentovaných basketbalistov z USA. Predviedli super vystúpenie a svojimi trikmi všetkých pobavili. Lenže... Veď toto je súkromný kšeft Jara Slávika (42)!

Keď sa nadaní ľudia rozhodnú ísť do šou Česko Slovensko má talent, ich vystúpenie pred porotou prirodzene sprevádza aj veľký stres, či sa štvorici katov budú páčiť. Lenže basketbalisti z USA, ktorí si hovoria Harlem Globetrotters, s týmto problém rozhodne nemali. 

Mali totiž istotu, že minimálne u jednej zo známych tvárí zabodujú. Reč je o najprísnejšom z katov Jarovi Slávikovi. Ten je známy tým, že sa snaží medzi talentovanými ľuďmi nájsť vždy niekoho, s kým by mohol spolupracovať... No tentokrát je to naopak – basketbalisti sú totiž jeho súkromným kšeftom.

Veď práve on ich dotiahol na Slovensko, zorganizoval im pred pár mesiacmi vystúpenia a doviedol ich aj na obrazovky Jojky. O objektívnom posudzovaní preto v tomto prípade nemohla byť z jeho strany ani reč. No otázkou je, či sa jeho „zverenci“ páčili aj ostatným. To sa dozvieme už v nedeľu večer.

Jaro Slávik doviedol do šou Česko Slovensko má talent súkromný kšeft - basketbalistov Harlem Globetrotters.
Zobraziť galériu (5)
Jaro Slávik doviedol do šou Česko Slovensko má talent súkromný kšeft - basketbalistov Harlem Globetrotters.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu