Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Trapas Mórovej: Čo to, preboha, vypustila z úst?!

Diana Mórová v Talente Zobraziť galériu (4)
Diana Mórová v Talente

BRATISLAVA – Na tomto sa smial snáď každý! V nedeľu večer televízia Joj odštartovala už šiestu sériu úspešnej talentovej šou Česko Slovensko má talent. Divákov programom opäť sprevádzala obľúbená moderátorská dvojica Milan Junior Zimnýkoval (38) a Marcel Forgáč (45). Do poroty zas zasadla ostrieľaná štvorica známych tvárí, medzi ktorými nechýbala ani herečka Diana Mórová (46). A práve tá si hneď v prvej časti vyrobila vtipný trapas. Pozrite, pri čom sa jej zaplietol jazyk!

Toto jej nevyšlo! Včera večer sa diváci televízie Joj dočkali už šiestej série úspešnej šou Česko Slovensko má talent. V porote sa predstavila stará zostava z predchádzajúceho ročníka, kde hodnotili súťažiacich Jaro Slávik, Lucie Bílá, Jakub Prachař a Diana Mórová.

A práve poslednej menovanej sa pritrafil hneď v prvej časti trapas, ktorý precvičil všetkým divákom ich bránice. Istá manželská spevácka dvojica totiž pri predstavovaní sa porote povedala, že žije v mobilnom dome. Následne pri ich hodnotení vypustila známa herečka nečakane z úst poriadne vtipný brbt.

„A za to, že takíto ľudia vôbec žijú s takouto čistou láskou a takto spolu v takom mobilnom telefóne...“ povedala Mórová na ich adresu a v sále okamžite zaznel poriadny výbuch smiechu. Herečka ale hneď pochopila a opravila sa: „Eee v mobilnom dome, sorry.”Hoci kastingové kolá nejdú naživo, tvorcovia tento moment v časti ponechali a všetkých pobavili. 

Viac o téme: TalentDiana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu