Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rozchod kvôli malým prsiam: Poníženie pre speváčku z Talentu!

Tereza Bartová Zobraziť galériu (6)
Tereza Bartová (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Naštartovali ju potupné narážky! Veľkolepá šou Česko Slovensko má talent už nezadržateľne klope na dvere. K odvážlivcom, ktorí túžia ochutnať žiaru reflektorov, sa tentoraz pripojila aj česká nádejná speváčka Tereza Bartová (17). Zrod jej talentu však pramení z poriadne bizarnej situácie.

Už v nedeľu odštartuje televízia Joj novú sériu šou Česko Slovensko má talent. Diváci sa môžu aj tentoraz tešiť na zaujímavé tanečné, umelecké, či akrobatické kúsky od rôznych odvážlivcov. Svoje šťastie v zábavnom projekte skúšala aj mladá Češka Tereza Bartová, ktorá predstúpila pred štvoricu porotcov so svojím speváckym vystúpením.

Ako sme zistili, k spevu a hudobnej tvorbe ju nakopol nešťastný rozchod. „Spievam už od malička, ale áno, to ma inšpirovalo a napísala som aj svoju prvú pesničku o prvom rozchode,“ povedala pre Topky.sk nádejná speváčka.

Smútok z konca vzťahu pramenil aj z dôvodu, ktorý k nemu viedol. Tínedžerka si totiž na známej sociálnej sieti prečítala na svoju adresu slová, ktoré nie sú lichotivé snáď pre žiadnu ženu. „Mala som 13. Povedal mi, že mám malé prsia, no a tak som začala tvoriť,“ priznala talentovaná ryšavka.

V súčasnosti je síce Tereza rok a pol po boku iného partnera, no zaujímavosťou naďalej ostáva, že ani v tomto vzťahu to nemá odhodlaná účastníčka práve najružovejšie. Jej terajšia známosť je údajne žiarlivec, no a na samotný kasting ju dokonca neprišiel už ani podporiť. A to vraj preto, že nemal čas. Čo sa medzi zaľúbencami medzičasom odohralo, nám neprezradila.

Viac o téme: Tereza Bartová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu