Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

So Slávikom lomcujú hormóny: Som z nej nadržaný!

Nadržaný Jaro Sávik. Zobraziť galériu (8)
Nadržaný Jaro Sávik.

BRATISLAVA – Čo na srdci, to na jazyku! To je prípad aj známeho porotcu Jara Slávika (42), ktorý je známy vďaka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Tú si môžu diváci vychutnať aj dnes večer na obrazovkách Jojky. Okrem zaujímavých vystúpení nebude núdza ani o vtipné momenty. O jeden taký úsmevný sa opäť postaral aj slovenský producent, s ktorým, ako sa zdá, lomcujú hormóny. Pred kamerami totiž priznal, že bol po vystúpení istej slečny nadržaný. Pozrite, čo ho tak rozpálilo!

Neudržal sa! Účastníci v šou Česko Slovensko má talent predvádzajú čoraz zaujímavejšie čísla, ale nájdu sa aj takí, ktorí svojím často nevydareným vystúpením zaujmú porotu natoľko, že tí svojou spontánnou reakciu rozosmejú celú sálu. V tejto sérii sa to už prihodilo porotcovi Jarovi Slávikovi, ktorý niekoľkokrát pobavil divákov.

Najnovšie bude divákom mykať kútikmi dnes večer pri vystúpení istej slečny z Uzbekistanu - Tamily Sparow. Tá žije v Prahe a tvrdí, že je profesionálna speváčka. Jej vystúpenie však bolo presným opakom toho, čo tvrdila. Skladbu od Lady Gaga  Bad Romance zaspievala neskutočne zle, napriek tomu však zaujala, a to najmä pánskych porotcov a zrejme aj mužských divákov. Prišla totiž oblečená v šatách à la negližé, ktoré jej siahali tesne pod zadok a takmer jej z nich dokonca  vyskočili prsia von, keď sa predkláňala.

„Ste sexi baba, nevidím to tak ako muži, ale počujem to. A musím povedať, nebolo to veľmi dobré,“ povedala na jej vystúpenie Lucie Bílá, s ktorou však nesúhlasil jej kolega Jakub Prachař. „Tak také drobnosti. Ten váš pohľad ma zatlačil do stoličky a ja som hneď prestal počúvať tú pesničku, takže spev nemôžem hodnotiť,“ tvrdil český porotca.

Speváčka Tamila Sparow zaspievala ešte jednu pesničku, no ani tá sa jej nepodarila. Napriek tomu ju chcel Jaro Slávik poslať ďalej, na čo Lucie reagovala: „Čo sa s tebou stalo? Nie si chorý?“  To čo nasledovalo potom, zrejme nik nečakal. Slávik svojou odpoveďou totiž mnohých bezpochyby odrovnal. „Trošku nadržaný, ale inak v pohode,“  odvetil porotca. Po jeho nečakanej úprimnej odpovedi  sa v momente všetci rozosmiali. Že by Jarom až takto lomcovali hormóny?!

ČSMT

Viac o téme: Jaro SlávikČesko Slovensko má Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu