Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Parazity v našom tele - máme sa ich obávať?

Zobraziť galériu (6)

Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) je črevnými parazitmi infikovaných až 3,5 miliardy ľudí z celého sveta, a to najmä detí. Cez 450 miliónov z nich je potom skutočne chorých. Toto sú oficiálne štatistiky WHO. Sú to fakty. Paraziti žijú medzi nami a v nás. Častokrát o tom ale ani nevieme.

Aké skupiny obyvateľstva sú viac rizikové?

1, Majitelia domácich maznáčikov.

Vďaka intenzívnemu kontaktu so psami a mačkami nám hrozí nákaza Toxoplazmou Gondi (z mačky), tá spôsobuje ochorenie s názvom Toxoplazmóza či nám hrozí nákaza hlístou (zo psa). Obidva tieto parazity patria medzi najnebezpečnejšie.

pes a dieta
Zobraziť galériu (6)

2, Deti.

Na deti, ktoré tak radi objavujú svet a všetko si musia ohmatať, tak parazity číhajú skoro všade, kde sa pohybujú - napríklad na pieskoviskách, kde často, bohužiaľ, vykonávajú potrebu psy a mačky a také pieskoviská sú potom semeniskom hlíst. Aj v detskom kolektíve, kedy v škôlke vďaka kontaktu s inými deťmi je veľmi ľahké sa nakaziť Mrľou detskou.

deti
Zobraziť galériu (6)

3, Milovníci tepelne neupravených pokrmov

Viete, že celosvetová obľúbenosť japonského sushi a sashimi zapríčinila výrazný nárast prípadov napadnutia parazitmi (napr. Pásomnicou)? V našich zemepisných šírkach je rizikovým pokrmom i obľúbený tatarák.

4, Záhradkári

Prečo práve záhradkári? Dôvod je jasný - pri obrábaní svojich záhradiek prichádzajú oveľa častejšie do kontaktu s hlinou. Vajíčka celej rady parazitov (najčastejšie hlísty) sú schopné prežívať v hline po veľmi dlhú dobu a môžu sa veľmi ľahko dostať napr. za nechty a následne do dutiny ústnej.

Viac informácií  teraz na salutempharma.sk

zahrada
Zobraziť galériu (6)

Ako sa chrániť?

V dnešnej uponáhľanej dobe ľudia zabudli na rad odporúčaní a rád našich babičiek, ktoré mali osvedčené bylinky, ktoré im pomáhali proti parazitom. Pripomeňme si, že predsa cesnak bol vždy obľúbenou rastlinkou proti mrliam. Robili sa aj tinktúry z orecha, ktoré parazity vypudzovali z tela. Osvedčených rastliniek a byliniek je viacero. Dnes ale existujú aj jednoduchšie a efektívnejšie riešenie. Účinné látky z týchto storočiami osvedčených bylín a rastlín možno extrahovať a tieto extrakty sú oveľa účinnejšie ako samotné rastlinky.

Všeobecne sa dá povedať, že rovnako ako 2x ročne odčervujeme svojich miláčikov, tak aj my by sme nemali zabudnúť na odčervenie nás samých a tiež aspoň 2x ročne by sme mali užívať prírodné, teda bezpečné, ale zároveň účinné antiparazitiká. Predstavujeme novinku, ktorá vám pomôže zbaviť sa parazitov. Nový prírodný prípravok ParazitEx vie vyhubiť parazity v akomkoľvek vývojovom štádiu. Stačí dodržať len mesačnú kúru.

Viac informácií  teraz na salutempharma.sk

Parazity v našom tele
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Ako ParazitEx funguje?                                                                  

1, Preverené prírodné rastlinné extrakty

Základom unikátneho zloženia prípravku ParazitEx je prémiová 100% rastlinná formulácia - kombinácia špeciálne vybraných rastlín a bylín s detoxikačným účinkom pre ľudský organizmus. Tieto extrakty významne pomáhajú k posilneniu obranyschopnosti organizmu v boji proti črevným parazitom a kvasinkám.

2, Účinný proti črevným parazitom

Zloženie ParazitExu je výsledkom najnovších výskumov modernej medicíny v kombinácii s overenými poznatkami o tradičných liečivých rastlinách a bylinách z Európy, Ameriky, Indie a Číny.

Prípravok ParazitEx obsahuje kombináciu 9 overených rastlinných extraktov pre správne fungovanie zažívacieho systému. Obsiahnutý vrcholák  pomáha udržať tráviaci trakt bez parazitov.

3, Bezpečný pre opakované užívanie

ParazitEx je prípravkom na čisto prírodnej báze a jeho užívanie je zdraviu prospešné. Na druhú stranu je prípravkom veľmi účinným, pretože obsahuje veľmi silné extrakty z bylín a rastlín a to v maximálnom množstve potrebnom na dosiahnutie požadovaného efektu.

Kúpiť   teraz na Dr.max.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu