Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Otrasný čin, z ktorého sa dvíha žalúdok: VIDEO Dievča (22) zneužívali v klietke, horšej ako pre psa!

Odborný Zobraziť galériu (2)
Odborný "prístrešok", v ktorom väznili dievčinu. (Zdroj: úrad šerifa)

HAMMOND - Mladú autistku (22) držali v klietke na dvore domu v americkom Amite, v štáte Louisiana, jej vzdialení príbuzní. Dievčinu nútili k prostitúcii a jej životný priestor predstavovalo špinavé väzenie, v ktorom vládli otrasné podmienky. Toto odporné týranie malo podľa šerifa Daniela Edwardsa trvať dlhých deväť mesiacov.

Daeš brutálne popravil 19 dievčat: Odmietli sex s bojovníkmi, zaživa ich upálili v klietkach

Podľa vyšetrovateľov našli obeť podvyživenú a pokrytú bodnutiami od hmyzu. Páchatelia ju držali v klietke s rozmermi 1,8 x 2,5 metra, kde mala všetky svoje veci, malú misku s pokazeným jedlom, matrac a vedro, do ktorého sa vyprázdňovala.

Príbuzní nútili ženu vykonávať sexuálne akty na viacerých osobách a dokonca plánovali vziať ju na miesto, kde by ju prostituovali s "veľkou skupinou ľudí", za čo by zinkasovali peniaze.

"Ponaučenie znie, ak to tak môžem povedať, že na tomto svete sú veľmi chorí jedinci. Obchod s ľuďmi je všade. Existuje v Shreveporte. Vyskytuje sa v New Orleans a aj v Tangipahoa Parish. Je všade tam, kde sú ľudia," uviedol pre portál theadvocate.com šerif Edwards.

Dievčine sa vyhrážali, že ak utečie, príde o život a počas väznenia pravdepodobne schudla takmer 30 kilogramov. Medzi zatknutými za obchod s ľuďmi a týranie postihnutej osoby sú Terry Knop (43), Raylaine Knopová (40), Taylor Knopová (18), Jody Lambert (21) a Bridget Lambertová (19). Pre všetkých piatich sudca stanovil kauciu vo výške 15-tisíc dolárov (cca 13 500 eur).

Otrasný čin, z ktorého
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: úrad šerifa)


Obeť previezli na liečenie do nemocnice a potom skončí v starostlivosti štátu. Z domu sociálka odviezla aj štyri maloleté deti vo veku sedem rokov a menej. Či boli aj tie sexuálne zneužívané, zatiaľ nie je známe. Vyšetrovatelia však majú dôvod sa domnievať, že boli svedkami týrania 22-ročnej ženy.

"Žiť v týchto podmienkach, kdekoľvek na svete, je neprijateľné," povedal šerif v piatok na tlačovej konferencii. "V Spojených štátoch je to nepredstaviteľné," dodal.

Polícia predpokladá, že ženu násilne držali v klietke prinajmenšom od októbra, po tom, čo v auguste zomrela jej matka. Šerif verí, že počas jej života k zneužívaniu nedochádzalo.

Šerifova kancelária dostala udanie na nepriaznivé životné podmienky obete od istého občana 26. júna a prostredníctvom monitorovania a rozhovorov so svedkami zhromaždila dostatok dôkazov, aby 30. júna mohla vykonať domovú prehliadku a obeť oslobodila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu