Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Matka sa zmenila na hnusnú udavačku: Neuveríte, akú nehoráznosť urobila vlastnému synovi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Rado Mlýnek)

BERLÍN - Turista, alebo terorista? Jedna žena v Nemecku skazila svojmu synovi dovolenku, keď ho pred jeho plánovaným odletom k moru do Egypta nahlásila úradom kvôli falošnému podozreniu z napojenia na teroristov. Nakoniec sa ukázalo, že je to skutočne len obyčajný turista, informovala dnes agentúra DPA.

Dvadsaťdvaročný muž kvôli upozorneniu vlastnej matky nestihol v Kolíne nad Rýnom odlet do Egypta. Hovorca nemeckej polície dnes povedal, že muž bol zadržaný minulý piatok pred odletom. Stalo sa tak na základe upozornenia matky, ktorá sa domnievala, že syn sympatizuje s takzvaným Daešom.

Podľa DPA ale bolo podozrenie rozptýlené a mladý muž bol zjavne len obyčajným turistom. V batožine mal typické vybavenie na dovolenku vrátane plaviek a šnorchlu. "Mladý muž bol trochu prekvapený, keď sme sa ho pýtali, či sa pridal k Daešu," povedal policajný hovorca.

O vzťahu medzi matkou a synom polícia neoznámila žiadne podrobnosti. Pravdepodobne si ale budú mať čo vydiskutovať, pretože polícia muža prepustila až dve hodiny po odlete spoja, na ktorý mal letenku.

Viac o téme: ŽenaPodozrenieNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu