Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Veľké sexuálne priznanie slovenského moderátora: Fúha, toľko žien v posteli... hotový Casanova!

Ivan Binďo Bindas Zobraziť galériu (5)
Ivan Binďo Bindas

BRATISLAVA - Je to riadny divoch! V rádiu pracuje už 16 rokov a patrí medzi najobľúbenejších rozhlasových moderátorov - reč je o spíkrovi Ivanovi Binďovi Bindasovi (35). Sympatický mladík, ktorý randil aj s dcérou speváka Paľa Haberu (53) Zuzanou (29), je momentálne sám. A zrejme aj preto mu nerobilo problém „odhaliť“ sa pre aktuálne vydanie pánskeho magazínu Playboy, kde o sebe prezradil aj tie najintímnejšie detaily.

Toto by ste na neho nepovedali! Obľúbený spíker a nezadaný sympaťák Ivan Bindas alias Binďo sa poslucháčom rozhlasového éteru prihovára už dlhých 16 rokov. Za ten čas stihol naozaj veľa. Okrem vzťahu s dcérou známeho speváka Paľa Haberu Zuzanou, s ktorou randil rok, nedávno v rozhovore pre pánsky magazín Playboy priznal, že stihol vystriedať naozaj množstvo žien.

„Svoj prvý sex som mal v 14 rokoch, čiže nelegálne (smiech). Odvtedy ubehlo viac ako dvadsať rokov a ako to tak rátam, dostávam sa k číslu 75 partneriek. Čiarky som si nerobil, ale pamätám si každú jednu (úsmev). Boli obdobia, keď som bol extrémne sexuálne aktívny, no stalo sa aj to, že som bol bez sexu celý rok! Ja osobne si myslím, že je to normálne a nie je to veľa sexuálnych partneriek za dvadsať rokov sexuálne aktívneho škorpióna,“ povedal Bindas.

Moderátor priznal dokonca aj svoj sexuálny sen, ktorý si ešte nesplnil. „Mám jednu tajnú túžbu. Chcel by som sex s dvoma ženami naraz, čiže v trojke. Chcem zažiť ten pocit, ako v posteli súčasne ovládam dve ženy... Nie je to jednoduché. Musí na to byť vhodný čas, situácia a hlavne zostava ľudí,“ prezradil verejnosti divoch Bindas, ktorý sa nebráni ani sexu na verejnosti. Kde všade to už vyskúšal, si môžete prečítať v aprílovom magazíne Playboy.

Viac o téme: Ivan Binďo Bindas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu