Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Policajti vyskočili z auta ako o život: Niet sa čo čudovať, postretla ich kuriózna príhoda

  Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

CHODOV - Obyvatelia v českom Chodove ostali poriadne prekvapení. Spozorovali dvoch mestských policajtov, ako vyskočili z auta a na ulici robili veľký rámus. Ľudia sa snažili zistiť, proti komu takýmto podivným spôsobom zasahujú, no muži zákona sa chceli len nadýchnuť čerstvého vzduchu.

V služobnom aute počas jazdy jednému z mestských policajtov praskol slzný sprej. Vodič okamžite šliapol na brzdy, aby auto zastavil. Dvaja policajti vzápätí doslova vyleteli z auta. Okoloidúci boli poriadne zaskočení, pretože si nedokázali vysvetliť, proti komu muži zákona tak dramaticky zasahujú. Úbohí policajti sa iba chceli nadýchať čerstvého vzduchu. "Ľudia sa obzerali, pre koho si chlapci idú, lebo tí veľmi čiperne z auta vyskákali. Ale namiesto očakávaného zákroku zaujali občanov dvaja strážnici v predklone s rukami na kolenách, ktorí pokašliavali a spoločne si aj poplakali," opísal veliteľ strážnikov Ladislav Staněk pre novinky.cz.

Slzný sprej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wikimedia.org)


Prečítajte si aj:

Slovák stváral v Rakúsku neobyčajné kúsky: Zo zlodejových neúspechov sa smeje celá krajina


Ako ďalej vysvetlil, príčinou bola technologická porucha na nádobke jedného zo slzných sprejov v kapsičke výstroja strážnika, ktorá sa náhle uvoľnila a časť objemu unikla do auta a na policajta. "Ten potom hrdinsky celý čas, kým vodič bezpečne zastavil, obsah nádobky držal vlastnou dlaňou na mieste praskliny, než mohli strážnici z auta vystúpiť na čerstvý vzduch," doplnil veliteľ s tým, že strážnici môžu všetkých ubezpečiť, že ide o naozaj nesmierne účinnú látku. 

 

Viac o téme: Mestská políciaChodov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu