Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Michael nakrúcal dcéru pri kúpaní v mori: Ale čo to, veď to je, preboha...!

Dievčina netuší, že je blízko nej žralok Zobraziť galériu (2)
Dievčina netuší, že je blízko nej žralok (Zdroj: youtube/michael homer)

BAY OF PLENTY - Rodinná idylka sa behom sekundy zmenila na drámu. Otec s dcérou trávili pekný deň na pláži, keď sa Novozélanďan rozhodol, že na pamiatku nafilmuje dcéru, ako sa kúpe v mori. A práve vtedy sa to stalo.

Rodinka si užívala slnko, more a piesok na obľúbenej pláži Pamamoa Beach na Novom Zélande. Zhruba dvanásťročná dievčinka sa išla hrať do mora a otca poprosila, aby ju nakrúcal pri tom, ako sa potápa, zatiaľ čo sa popri nej preháňali surfisti. 

Cristina dovolenkovala na Štedrý deň na Kanárskych ostrovoch: Nočná mora prišla pri plávaní

To, čo malo byť videom na pamiatku, sa ale čoskoro zmenilo na video hrôzy. Michael Homer si totiž na pravej strane obrazovky všimol chrbtovú plutvu žraloka a onemel od hrôzy. Kamera sa začne triasť, pričom je jasné, že utekal do vody, aby vzal dcéru do bezpečia. Hoci to nie je na záberoch vidno, Michael tvrdí, že žralok do dievčaťa "narazil". Podľa všetkého sa mu ale nič nestalo. 

Michael nakrúcal dcéru pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/michael homer)

Podľa novozélandského Národného inštitútu pre vodný a atmosférický výskum človek v oceáne najpravdepodobnejšie stretne žraloka modrého, žraloka šedivého, žraloka medeného a žraloka škvrnitého. 

Viac o téme: Nový zélandŽralok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu