Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fuj, to je ale nechutný trapas: Haberov sopeľ v priamom prenose!

Paľo Habera si v priamom prenose nečakane vyrobil nechutný trapas. Zobraziť galériu (7)
Paľo Habera si v priamom prenose nečakane vyrobil nechutný trapas. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - No ale toto! V nedeľu večer sa na obrazovkách Markízy vysielalo druhé semifinálové kolo speváckej šou SuperStar. Diváci sa dozvedeli mená štyroch dievčat, ktoré doplnili finálovú osmičku. No ešte predtým boli Česi a Slováci svedkami poriadne nechutného trapasu v živom vysielaní. Porotcovský kat Paľo Habera (53) sa totiž priamo pred zapnutými kamerami priznal, že mu z nosa vybehol sopeľ. A to ešte nebolo všetko...

Televízia Markíza v nedeľu večer odvysielala druhé semifinálové kolo v rámci speváckej šou SuperStar. Diváci, ale aj súťažiaci sa po množstve kastingov a dlhých týždňoch vyberania konečne dozvedeli mená štyroch dievčat, ktoré postúpili do vysnívaného finále.


To tu ešte nebolo: Súrodenecká dvojica vo finále SuperStar! 


Ešte predtým, ako k tomu došlo, si však porotcovský kat Paľo Habera pred celým Slovenskom a Českom vyrobil poriadne nechutný trapas. Počas hodnotenia jednej zo súťažiacich sa totiž stalo niečo naozaj nečakané.

„Vypadol mi sopeľ z nosa,“ zahlásil Habera a hneď si začal chytať nos. „Čerešničkou na torte“ ale bolo, keď moderátor Martin Pyco Rausch ponúkol porotcovi vreckovku, aby si utrel... Radšej to ani priamo nevyslovil. Prišlo mu totiž evidentne nevhodné pred kamerami to slovo vyslovovať, preto používal len písmenko s.

A na to Paľo zareagoval tak, ako by čakal len málokto. „Ďakujem, už som si utrel do rukáva,“ zahlásil v živom vysielaní známy Slovák. V publiku tým vyvolal smiech, ale aj značné prekvapenie a určite aj znechutenie. 

Finálová TOP 8 speváckej šou SuperStar: 

  1. Dalibor Slepčík
  2. Pavol Kovalíček
  3. Daniel Křížka
  4. Štěpán Urban
  5. Sabina Slepčíková
  6. Veronika Danišová
  7. Barbora Hazuchová
  8. Emma Drobná

Toto je finálová osmička speváckej šou SuperStar. Zľava 1. rad: Barbora Hazuchová, Dalibor Slepčík, Veronika Danišová, Štěpán Urban, 2. rad: Sabina Slepčíková, Daniel Křížka, Emma Drobná, Pavol Kovalíček
Zobraziť galériu (7)
Toto je finálová osmička speváckej šou SuperStar. Zľava 1. rad: Barbora Hazuchová, Dalibor Slepčík, Veronika Danišová, Štěpán Urban, 2. rad: Sabina Slepčíková, Daniel Křížka, Emma Drobná, Pavol Kovalíček  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Paľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu